23/04/2019 22:04:19

Ουρές για ένα φθηνό εισιτήριο του Θεάτρου Τέχνης

Ουρές για ένα φθηνό εισιτήριο του Θεάτρου Τέχνης - Media

 

Σκηνές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην προπώληση εισιτήριων για συναυλίες μεγάλων αστέρων που επισκέπτονται τη χώρα μας εκτυλίχθηκαν αυτή τη φορά από θεατρόφιλους.

Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του Θεάτρου Τέχνης να διαθέσει εισιτήρια για όλες τις φετινές του παραστάσεις στην τιμή των - μόλις - 3 ευρώ.

Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη των παραστάσεων της νέας σεζόν, από τις 17.00 έως τις 22.00, στα ταμεία και των δύο Σκηνών (Υπόγειο και Φρυνίχου 14) του Θεάτρου Τέχνης έγινε το αδιαχώρητο, καθώς περίπου 3.000 άτομα έσπευσαν για να επωφεληθούν από την προνομιακή προσφορά. Με αποτέλεσμα ατελείωτες ουρές να σχηματιστούν - ακόμα και πριν την έναρξη της προπώλησης - στο στενάκι της Φρυνίχου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στα πεζοδρόμια της Πεσμαζόγλου και της Πανεπιστημίου.

«Η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης ήταν τεράστια. Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη του κόσμου για το θέατρο. Μέλημα μας ήταν να καταφέρουμε να εξυπηρετήσουμε όσους περίμεναν σήμερα εδώ», ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ οι υπεύθυνοι του ταμείου της Φρυνίχου. Ωστόσο αρκετοί ήταν εκείνοι που, ενώ έμειναν μέχρι το τέλος στα ταμεία της Πεσμαζόγλου δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν γιατί όπως ανακοινώθηκε από ανθρώπους του θεάτρου εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της προσφοράς.

Η προσφορά ίσχυε μόνο για τις 30/9 και κάθε άτομο που έφτανε στα ταμεία του θεάτρου είχε το δικαίωμα να αγοράσει μέχρι και 2 εισιτήρια για κάθε παράσταση με αυτή την τιμή, για όσες παραστάσεις της σεζόν κι αν επέλεγε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.