14/12/2018 06:38:46
21.11.2009

Περιμένοντας...το επόμενο ελικόπτερο

Περιμένοντας...το επόμενο ελικόπτερο - Media

Στις φυλακές  για μια ακόμη φορά οδηγήθηκε ο γνωστός στο πανελλήνιο –και όχι μόνο- Αλκέτ Ριζάϊ.  Μαζί με τον Β Παλαιοκώστας είναι έχουν γίνει γνωστοί για τις αποδράσεις τους από τις ελληνικές φυλακές… κάνοντας χρήση ελικοπτέρου…Στην απολογία του υποστήριξε ότι απέδρασε από τις φυλακές γιατί τα ελληνικά δικαστήρια δεν ήταν δίκαια μαζί του, κάλυψε την φίλη του και βέβαια αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε για τον Β. Παλαιοκώστα, λέγοντας ότι δεν είναι καταδότης.

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν επίσης η σύντροφος του Σούλα, η οποία  δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, καθώς και οι Αλβανοί που συνελήφθησαν στο σπίτι στο Άνω Σούλι Γραμματικού και οι οποίοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι λόγω του ότι τους βαραίνουν κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και επτά πλημμελήματα.

Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, τον οποίο όπως λένε οι πληροφορίες αντιμετώπισε ειρωνικά, ο Ριτζάϊ οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή. Προφανώς περιμένοντας…το επόμενο ελικόπτερο…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.