search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:10
MENU CLOSE

Η γιαγιά της Ντόρτμουντ και η πανέμορφη δημοσιογράφος που έχουν τρελάνει τη Θεσσαλονίκη (Photos)

01.10.2015 10:13
Η γιαγιά της Ντόρτμουντ και η πανέμορφη δημοσιογράφος που έχουν τρελάνει τη Θεσσαλονίκη (Photos) - Media

Η Θεσσαλονίκη ζει και αναπνέει για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, την παράσταση όμως κλέβει η γιαγιά σύμβολο της ομάδας και η πανέμορφη δημοσιογράφος. 

 

Η Θεσσαλονίκη ζει και αναπνέει για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ, την παράσταση όμως κλέβει η γιαγιά σύμβολο της ομάδας και η πανέμορφη δημοσιογράφος.

Κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και ήρθε με άλλους 1300 φίλαθλους της Ντόρτμουντ για τον αγώνα, απόψε το βράδυ. Είναι μια γερμανίδα γιαγιά και φανατική φίλαθλος της Ντόρτμουντ. Την ακολουθεί παντού όπου και να παίζει, εντός και εκτός της Γερμανίας.

Οι Θεσσαλονικείς χαμογελούσαν στο πέρασμα της και σταματούσαν στην Τσιμισκή για να την δουν. Ντυμένη άψογα, βαμμένη διακριτικά, με το κραγιονάκι της, με τη μάσκαρα της, η γιαγιά της Γερμανικής ομάδας τράβηξε τα βλέμματα. Φοράει ένα μαύρο καπέλο το οποίο είναι γεμάτο με κιτρινόμαυρες κονκάρδες της αγαπημένης της ομάδας, στο πίσω μέρος του παλτού της έχει ράψει το κασκόλ της Ντόρτμουντ και στο χέρι της κρατάει μια μεγάλη κιτρινόμαυρη φουσκωτή καρδιά με το σύμβολο BVB, της ομάδας της. Η γιαγιά δεν αποχωρίζεται ποτέ το γούρι της, που είναι ένα λούτρινο λιονταράκι το οποίο φορά και αυτό τα χρώματα της Ντόρτμουντ.

Αυτά συμβαίνουν έξω από το γήπεδο και πριν να ξεκινήσει ο αγώνας, γιατί μέσα στο γήπεδο θα υπάρχει μια άλλη γυναίκα από τη Γερμανία που θα κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.

Η Λάουρα Βοντόρα, η καστανόξανθη νεαρή δημοσιογράφος με τα υπέροχα μάτια και το σμιλευμένο σαν άγαλμα κορμί μπορεί και να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας ακόμη και από τον Μπερμπάτοφ.  

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08