search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:42
MENU CLOSE

Ο μεθυσμένος οδηγός που «βοήθησε» στη σύλληψή του

01.10.2015 10:48
Νέα Ζηλανδία: Εργοδότης υποδέχεται τους υπαλλήλους του με μπόνους 1.000 δολαρίων - Media

Ένας μεθυσμένος οδηγός στη Νέα Ζηλανδία, “βοήθησε” τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ένας μεθυσμένος οδηγός στη Νέα Ζηλανδία, βοήθησε τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Η τοπική αστυνομία στο Taumarunui, βόρεια του Auckland, είχε δεχθεί κλήσεις για ένα πορτοκαλί αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός του έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Τα μέλη της τοπικής αστυνομίας δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά για να συλλάβουν τον μεθυσμένο οδηγό, καθώς μπήκε μόνος του στο τμήμα.

Ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεφύγει αλλά ήταν αδύνατο καθώς όπως ανακοίνωσε η αστυνομία είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Από την είσοδο του αυτοκινήτου στο αστυνομικό τμήμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί και η ζημιά υπολογίζεται στα 20.000 δολάρια. Σήμερα ο οδηγός μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα όπου θα του ασκήσει δίωξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:39