search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:34
MENU CLOSE

Συναυλία Στικούδη-Master Tempo και πλούσια δώρα στο 7ου Διεθνές Σιρκουί Καρτ- PICK Λουξ COLA 2015

01.10.2015 12:21
Συναυλία Στικούδη-Master Tempo και πλούσια δώρα στο 7ου Διεθνές Σιρκουί Καρτ- PICK Λουξ COLA 2015 - Media

Στο σημείο της εκκίνησης των καρτ θα βρεθεί κι εφέτος η εντυπωσιακή, Κατερίνα Στικούδη, η οποία μαζί με τους Master Tempo θα δώσουν μία εκρηκτική συναυλία στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

 

Στο σημείο της εκκίνησης των καρτ θα βρεθεί κι εφέτος η εντυπωσιακή, Κατερίνα Στικούδη, η οποία μαζί με τους Master Tempo θα δώσουν μία εκρηκτική συναυλία στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Κατερίνα Στικούδη και Master Tempo θα κρατήσουν ψηλά τον δείκτη της αδρεναλίνης, όταν ο ήχος των καρτ… σωπάσει για λίγο, μέχρι το πρωί της Κυριακής, οπότε και οι οδηγοί θα ανεβάσουν στροφές για να κατακτήσουν την κορυφή στις κατηγορίες που αγωνίζονται.

Η συναυλία των δημοφιλών καλλιτεχνών,  στο πλαίσιο του 7ου PICK Λουξ COLA αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον θεατών και διαγωνιζόμενων, απογειώνοντας το κέφι και τη διασκέδαση.

Η Κατερίνα Στικούδη αγαπά την Πάτρα και  το αποδεικνύει με τη συμμετοχή της για δεύτερη φορά στο PICK Λουξ COLA. Λαμπερή, φιλική και αυθεντική, με τη σκηνική της παρουσία και τις χορευτικές της ικανότητες θα δώσει έναν διαφορετικό αέρα στη διοργάνωση και θα ικανοποιήσει τους χιλιάδες φίλους της,  τους οποίους θα υποδεχτεί με ολοκαίνουργια και παλιά τραγούδια της.  

Από την άλλη, οι Μaster Tempo (Peter_D & Zanis) με το crossover στιλ τους που περνά με άνεση από είδος σε είδος και δίνει μια φρέσκια αίσθηση στον Hip-Hop ήχο είναι έτοιμοι να κατακτήσουν για ακόμη μία φορά το πατραϊκό κοινό.

To βράδυ του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου η “καρδιά” της Πάτρας θα γεμίσει από νεανικούς ήχους και μουσική, σε μία άκρως δυνατή συναυλία, την οποία δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Δώρα

Πλούσια θα είναι κι εφέτος τα δώρα για τους νικητές του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ- PICK Λουξ COLA 2015 το οποίο θα διεξαχθεί στο κέντρο της Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Oι οδηγοί των καρτ που θα καταφέρουν να φθάσουν πρώτοι στη γραμμή τερματισμού, εκτός από τα κύπελλα που θα τους απονεμηθούν θα απολαύσουν και μοναδικά δώρα, τα οποία προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών Παναγιωτακόπουλος (Ακρωτηρίου 58-Πάτρα και Αθηνών 15-Ρίο έναντι ALPHA BANK) και η τουριστική μονάδα Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, στις κατηγορίες D Cup, ROTAX DD2 MAX- ROTAX DD2 MASTERS SUPER ο πρώτος νικητής θα παραλάβει μία τηλεόραση LG 43”, ενώ ο δεύτερος των μεγάλων κατηγοριών θα απολαύσει ένα διήμερο εντελώς δωρεάν στο μοναδικό Costa Navarino. Τέλος, ο τρίτος νικητής εξασφαλίζει τη δωρεάν συμμετοχή του στο PICK 2016.

Όσον αφορά στους νικητές της κατηγορίας ROTAX MICRO MAX, ο πρώτος θα παραλάβει ένα στερεοφωνικό LG CN  4350, ο δεύτερος ένα στερεοφωνικό LG DM 1530, ο τρίτος νικητής ένα tablet estar beauty, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα παραλάβουν από ένα approx  mouse.

Τέλος σε όλους τους οδηγούς θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, είναι η ΛΟΥΞ COLA, χορηγοί η EKO RACING και η MED FRIGO,  χορηγός εκκίνησης η ELITE, ενώ οι εταιρείες S/M Aνδρικόπουλος, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε., οι ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ  και η AVIS θα «φιγουράρουν» στις πίστες των αγώνων. Ακόμη, η ΝOVASPORTS είναι Official Broadcaster, ενώ η INTERAMERICAN που είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης θα παραχωρήσει και ένα από τα ασθενοφόρα της για την κάλυψη των αναγκών των αγώνων.

Διοργανωτές  του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (ΑΟΠ), συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ενώ τέλος αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28