search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:04
MENU CLOSE

«Φρένο» στην επιστροφή των επίορκων υπαλλήλων στο Δημόσιο, από τον Π. Κουρουμπλή

01.10.2015 12:31
Κουρουμπλής: Πρέπει να ζητάμε συγγνώμη κάθε μέρα από τους Έλληνες (Video) - Media

«Φρένο» στο θέμα της επιστροφής των επίορκων υπαλλήλων στο Δημόσιο έβαλε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, καθώς προανήγγειλε ότι θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική διάταξη που θα ρυθμίζει το ζήτημα.

 

«Φρένο» στο θέμα της επιστροφής των επίορκων υπαλλήλων στο Δημόσιο έβαλε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Κουρουμπλής, καθώς προανήγγειλε ότι θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική διάταξη που θα ρυθμίζει το ζήτημα.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Real FM, ο Υπουργός Εσωτερικών απαντώντας στο ερώτημα εάν είναι καλή η εικόνα που δημιουργήθηκε, σημίωσε: «Χωρίς να θέλω να χρεώσω ευθύνες, αναδεικνύει την αδυναμία της διοίκησης να λειτουργήσει έγκυρα και έγκαιρα. Υπήρχε ένα χρονικό όριο που έπρεπε να γίνουν αυτές οι πειθαρχικές πράξεις, να ολοκληρωθούν. Δεν μπορούμε εδώ να μείνουμε έτσι. Έχω συνεννοηθεί με τον κ. Βερναδάκη και πρέπει αμέσως να περάσουμε μία διάταξη. Δεν πρέπει να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στις δουλειές τους, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία των πειθαρχικών ποινών».
«Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι. Δεν το συζητάω. Χθες εγώ ήμουν σε μία τετράωρη συνεδρίαση με την ΚΕΔΕ και μου έθεσαν οι δήμαρχοι εκεί τέτοιες περιπτώσεις» πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.
 
Σε άλλη ερώτηση, πότε αναμένεται να υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: «Μόλις ξεκινήσουμε στη Βουλή, θα καταθέσουμε σχετική διάταξη».

Τέλος, ερωτηθείς εάν πρέπει να ανησυχούν οι πολίτες ότι οι επίορκοι θα επιστρέψουν στο Δημόσιο, ο κύριος Κουρουμπλής ήταν κατηγορηματικός. «Δεν πρέπει να επιστρέψουν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03