search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02
MENU CLOSE

Εμπρησμός στο πολιτικό γραφείο του Χαράλαμπου Αθανασίου, στη Μυτιλήνη

02.10.2015 05:43
Μάριος Αθανασίου: «Είχαμε τα βραζιλιάνικα, πήγαμε στα τούρκικα, περάσαμε στα ριάλιτι - Η τηλεόραση θα τελειώσει δίχως αντίσταση» - Media

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο γραφείο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, στη Μυτιλήνη.

 

Φωτιά με εύφλεκτη ύλη έβαλαν άγνωστοι, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα σήμερα, στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου.

Το πολιτικό γραφείο στεγάζεται σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου στη συμβολή των οδών Ναυάρχου Αποστόλη και Καβέτσου στη Μυτιλήνη.

H πυρκαγιά κατασβέστηκε, έπειτα από παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Καταστράφηκε ολοσχερώς η είσοδος του πολιτικού γραφείου του κ. Αθανασίου, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν στις εισόδους διπλανών διαμερισμάτων.

Αθανασίου: Η Δημοκρατία δεν πτοείται από τρομοκρατικές ενέργειες

«Η Δημοκρατία δεν πτοείται από τρομοκρατικές ενέργειες. Πολύ περισσότερο δεν τρομοκρατούμεθα όσοι υπηρετούμε τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα συμφέροντα των πολιτών» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠ ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, με αφορμή την επίθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:02