search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία (Video)

02.10.2015 12:55
Αυτή είναι η ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία (Video) - Media

Τα πρώτα πλάνα από τη ρωσική αεροπορική βάση στην Λατάκεια της Συρίας, εξασφάλισαν δημοσιογράφοι του Russia Today.

 

Τα πρώτα πλάνα από τη ρωσική αεροπορική βάση στην Λατάκεια της Συρίας, εξασφάλισαν δημοσιογράφοι του Russia Today.

Από συγκεκριμένη βάση, κέντρο συντονισμού των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή, επιχειρούν 28 αεροσκάφη, 14 ελικόπτερα, 6 άρματα μάχης, 15 πυροβόλα και μερικές εκατοντάδες στρατιώτες.

Στο βίντεο ο Ρώσος αντισυνταγματάρχης και εκπρόσωπος του υπουργείο άμυνας, Ιγκορ Κλίμοφ, τονίζει ότι οι στόχοι που έπληξε η ρωσική αεροπορία ήταν εγκαταστάσεις των τζιχαντιστών και όχι πολιτικές υποδομές, ενώ επεσήμανε ότι οι πληροφορίες για τους στόχους αναλύονται και επαληθεύονται από πολλές πηγές.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, τα μέτρα ασφαλείας στη βάση είναι ιδιαίτερα αυξημένα, καθώς σε απόσταση 40 χιλιομέτρων, βρίσκονται μαχητές του ισλαμικού κράτους.

Επίσης, οι πιλότοι προσγειώνονται όχι σε ευθεία γραμμή αλλά κάνοντας μικρούς ελιγμούς, ώστε να μην γίνονται εύκολα διακριτοί, από πιθανές ομάδες τζιχαντιστών εφοδιασμένες με φορητούς πυραύλους εδάφους – αέρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40