search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Μητέρα χρησιμοποιούσε ενεργή βόμβα ως βάζο για 30 χρόνια! (Photos)

03.10.2015 09:19
Μητέρα χρησιμοποιούσε ενεργή βόμβα ως βάζο για 30 χρόνια! (Photos) - Media

Μια ενεργή βόμβα που ανακάλυψε στο προαύλιο του σχολείου της χρησιμοποιούσε ως ανθοδοχείο στο σπίτι της για 30 ολόκληρα χρόνια η 45χρονη Κάθριν Ρόλινς.

 

Μια ενεργή βόμβα που ανακάλυψε στο προαύλιο του σχολείου της χρησιμοποιούσε ως ανθοδοχείο στο σπίτι της στο Αθερστόουν της Μεγάλης Βρετανίας για 30 ολόκληρα χρόνια η 45χρονη Κάθριν Ρόλινς.

Η Ρόλινς ανακάλυψε την βόμβα σε ηλικία 15 ετών και συνειδητοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος να εκραγεί 30 χρόνια αργότερα όταν είδε ένα σχετικό ντοκιμαντέρ. Παρέδωσε την βόμβα στην αστυνομία, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν ακόμη ενεργή. Αφαίρεσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό της και επέστρεψαν το περίβλημα στην 45χρονη.

Η Ρόλινς, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, επεσήμανε: «Η αστυνομία είπε ότι η βόμβα είχε τη δυνατότητα να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε ακτίνα 20 μέτρων γύρω της και ότι θα μπορούσε να καταστρέψει το σπίτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51