search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:59
MENU CLOSE

«Καρφιά» Ζωής προς κυβέρνηση και δανειστές στην τελετή παράδοσης-παραλαβής

04.10.2015 10:34
Η Ζωή «πυροβολεί» Βούτση και κυβέρνηση για τα αποθεματικά - Media

Την τελευταία της εμφάνιση ως απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «καρφώνοντας» στην τελετή παράδοσης-παραλαβής με τον Νίκο Βούτση, κυβέρνηση και δανειστές.

Την τελευταία της εμφάνιση ως απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, «καρφώνοντας» στην τελετή παράδοσης-παραλαβής με τον Νίκο Βούτση, κυβέρνηση και δανειστές.

«Αποτελεί τιμή η ολοκλήρωση μιας θητείας στην προεδρία μιας Βουλής που θεωρήθηκε εμπόδιο για τα μνημόνια. Δεν παρέδωσα τα κλειδιά και τη σφραγίδα στους δανειστές» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου «παραδίδοντας» το μέχρι σήμερα αξίωμά της, στο νέο Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ολοκληρώνοντας μάλιστα τις δηλώσεις της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Όλους θα μας κρίνει η Ιστορία». Ο Νίκος Βούτσης, απαντώντας σε αυτήν την τελευταία της αναφορά, σημείωσε: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει εντολή να διαπραγματευτεί το χρέος και θα λάβει υπ’ όψη της όλα όσα έχουν γίνει από τις επιτροπές. Όλα έχουν καταγραφεί, πρώτα κρινόμαστε από τον λαό και στη συνέχεια θα κριθούμε από την Ιστορία».

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης-παραλαβής, πάντως η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, προσφέρθηκε να ξεναγήσει το νέο Πρόεδρο, στους χώρους των γραφείων του. «Γιατί όχι;» απάντησε ο Νίκος Βούτσης και την ακολούθησε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57