search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 5-10-2015

05.10.2015 05:24
Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων - Media

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

 

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Τα 48 προαπαιτούμενα για 2 δισ. ευρώ με αίμα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: σήμερα το κρίσιμο Eurogroup για την εκταμίευση της υποδόσης έως τα μέσα Οκτωβρίου. Πιο εύκολοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, διαχείριση «κόκκινων» δανείων, αλλαγές (προς το χειρότερο) στις 100 δόσεις, εξεύρεση υποδύναμων για τον ΦΠΑ στην ιδ. Εκπαίδευση, τέλος επιστροφών στους αγρότες από το πετρέλαιο, άνοιγμα επαγγέλματος φαρμακοποιού».

ΕΘΝΟΣ: «Ποινές-φωτιά σε πρόωρες συντάξεις»

Η εφημερίδα σημειώνει: «με σημαντικές περικοπές στις προσδοκώμενες συντάξεις τους απειλούνται τρεις κατηγορίες ασφαλισμένων που σχεδιάζουν στο άμεσο μέλλον να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου από την εργασία με μειωμένη σύνταξη. Από τις προωθούμενες αλλαγές υπολογίζεται ότι θα πληγούν περίπου 120.000 ασφαλισμένοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ποιοι γλιτώνουν τα 67 και τις μειώσεις συντάξεων»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «οι όροι και οι προϋποθέσεις για αποχώρηση με ευνοϊκές διατάξεις του νέου ασφαλιστικού. Ο ρόλος των πλασματικών ετών. Ποιοι αποφεύγουν τις περικοπές από το νέο τρόπο υπολογισμού και για ποιους οι συντάξιμες αποδοχές πέφτουν κάτω από τα 593 ευρώ»

ΕΣΤΙΑ: «Ευτελισμός με τα προαπαιτούμενα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στην σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο θα οριστικοποιηθεί η λίστα με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επομένης δόσεως, ύψους 2 δισ. ευρώ, προς την χώρα μας».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Προϋπολογισμός με δόντια»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «κατατίθεται σήμερα το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που αντικατοπτρίζει τις δυσμενείς συνθήκες από την επιβολή των capital controls. Το 2016 θα συνεχιστεί η «εξαΰλωση» των εισοδημάτων, αφού ο πλούτος που θα παραχθεί θα είναι αισθητά μικρότερος».

ΤΑ ΝΕΑ: «Παγώνει το 23% στα ιδιωτικά»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «την αναστολή της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση αναμένεται να ανακοινώσει απόψε –κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης – ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η κυβέρνηση –που ετοιμάζει νομοσχέδιο με 18 προαπαιτούμενα- πρόκειται να αναζητήσει ισοδύναμα μετά τις έντονες αντιδράσεις από ολόκληρο το φάσμα της εκπαίδευσης».

KONTRA NEWS: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα για να ξεχρεωθούμε»

Η εφημερίδα γράφει ότι « 1 τρισ. οι καταθέσεις των Ελλήνων στις ξένες τράπεζες! Με 100 δισ. ευρώ μας διαγράφουν οι ξένοι όλα τα χρέη. Ανοικτή επιστολή σε όλους τους Λιακουνάκους: Ελάτε να σας κάνουμε ευεργέτες για να γλιτώσετε τη φυλακή και τους εξευτελισμούς».

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Τι αλλάζει στο φορο-ποινολόγιο»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στη ριζική αναμόρφωση των ποινών και των προστίμων για παραβάσεις φοροδιαφυγής, θα προχωρήσει η κυβέρνηση, ενώ επαχθή φορολογικά μέτρα φέρνει για το 2016, το προσχέδιο του προϋπολογισμού».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:27