Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μια εναλλακτική πρόταση για σπιτική πίτσα, αλλά εξίσου πεντανόστιμη με την παραδοσιακή.
Μια εναλλακτική πρόταση για σπιτική πίτσα, αλλά εξίσου πεντανόστιμη με την παραδοσιακή.
Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό
Λουκάνικα 150 γρ ψιλοκομμένα
Ζαμπόν 100 γρ ψιλοκομμένο
Γκούντα 100 γρ τριμμένο
Ρεγκάτο 100 γρ τριμμένο
Ντομάτες 3 κομμένες λωρίδες
Πιπεριά κόκκινη 1 κομμένη ροδέλες
Πιπεριά πράσινη 1 κομμένη ροδέλες
Γάλα 150 ml
Αυγά 2 τεμ
Βούτυρο 200 γρ λιωμένο
Σουσάμι προαιρετικά
Κόβουμε το φύλλο στην μέση κάθετα ώστε να βάλουμε το μισό κάτω και το υπόλοιπο πάνω από την γέμιση.
Λιώνουμε το βούτυρο και βουτυρώνουμε ένα ταψί. Στρώνουμε τα φύλλα που θα χρησιμοποιήσουμε για τον πάτο του ταψιού βουτυρώνοντας καλά.
Βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά (εκτός το γάλα και τα αυγά), κρατάμε λίγο ρεγκάτο και κόκκινη πιπεριά για το τέλος. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας καλά και κόβουμε σε κομμάτια την πίτσα.
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και περιχύνουμε την πίτσα μας.
Τέλος πασπαλίζουμε με το τυρί και την πιπεριά που κρατήσαμε, ενώ αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με σουσάμι.
Αφήνουμε για 10 λεπτά να απορροφηθούν τα υγρά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει.
Πηγή: chefoulis.gr
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.