search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:36
MENU CLOSE

Ο Μεϊμαράκης καλεί Τζιτζικώστα να εμπλακεί στις αποφάσεις της ΝΔ

05.10.2015 11:43
Ο Μεϊμαράκης καλεί Τζιτζικώστα να εμπλακεί στις αποφάσεις της ΝΔ  - Media

Άνετος, χαλαρός και ενωτικός εμφανίστηκε σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους στη Βουλή το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά την συνεργασία του με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, που είναι και συνυποψήφιοι του στην κούρσα διαδοχής. 

 

Άνετος, χαλαρός και ενωτικός εμφανίστηκε σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους στη Βουλή το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης μετά την συνεργασία του με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Κυριάκο Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, που είναι και συνυποψήφιοι του στην κούρσα διαδοχής. Όπως είπε ο Μεϊμαράκης και οι 3  συνυποψήφιοί του θα κληθούν να συμμετάσχουν στο επόμενο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου, ενώ ειδικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα κληθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για την αντιπολιτευτική γραμμή του κόμματος. ” Πρέπει να ακούσουμε αν συμφωνεί με το Μνημόνιο και τι πρέπει να κάνει η ΝΔ με τους εφαρμοστικούς νόμους” είπε με νόημα ο Μεϊμαράκης, θέλοντας να εμπλέξει και να δεσμεύσει τον μόνο άφθαρτο από την διαχείριση των μνημονίων υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ. 

 Στη σύσκεψη με τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους εξάλλου συμφωνήθηκε μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού το απόγευμα της Δευτέρας να συνέλθει το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, για να καθορίσει την τακτική του κόμματος στις προγραμματικές δηλώσεις. 

Ο ίδιος δεν έδειξε να έχει αντιρρήσεις για την ημερομηνία των εκλογών, “ας γίνει ότι θέλουν και όποτε θέλουν” επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ εμμένοντας ότι όλα τα αποφασίζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και ο ίδιος δεν έχει λόγο να κοντράρει. Επεσήμανε ωστόσο, ότι ο εκπρόσωπος του στην ΚΕΦΕ θα εισηγηθεί να ισχύσει ότι ίσχυσε και στην εκλογή του 2009, όπου επισπεύστηκε η διαδικασία. Παρότι δεν έδειξε να διαφωνεί στην πρόταση για ντιμπέϊτ, δήλωσε ότι προτιμά να διοργανωθούν δύο μεγάλες ανοιχτές συνδιασκέψεις στις οποίες θα μπορέσουν να κατατεθούν οι προτάσεις των υποψηφίων. 

Ουσιαστικά ο Μεϊμαράκης με τις συνεχείς πρωτοβουλίες και διατηρώντας ένα ενωτικό και συσπειρωτικό προφίλ επιχειρεί να καθορίσει τις εξελίξεις και να “καθοδηγήσει” την κούρσα, χωρίς να προκαλεί όμως εντάσεις και ενστάσεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:36