19/01/2019 15:34:52

«Μια ιστορία για κουνούπια που πρέπει να μάθουν τα παιδιά»

«Μια ιστορία για κουνούπια που πρέπει να μάθουν τα παιδιά»  - Media

“Μια ιστορία για κουνούπια που πρέπει να μάθουν τα παιδιά” είναι ο τίτλος προγράμματος που θα υλοποιηθεί φέτος σε δημοτικά και νηπιαγωγεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο εκστρατείας του Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Περιφέρειας για την προαγωγή της δημόσιας υγείας. Τέτοιου είδους προγράμματα πραγματοποιούνται εδώ και τέσσερα χρόνια ωστόσο φέτος προστέθηκε η θεματολογία που αφορά τα κουνούπια. Οι παρουσιάσεις θα γίνονται από τους ιατρούς του τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας με έναν απλό και αφηγηματικό τρόπο, σαν παραμύθι που συνοδεύεται από εικόνες.

Στο μεταξύ, θα συνεχιστούν και φέτος αντίστοιχα προγράμματα με θέματα την υγιεινή των χεριών (για το δημοτικό σχολείο), τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (για το γυμνάσιο) και το κάπνισμα (επίσης για το γυμνάσιο).

Οι παρουσιάσεις έχουν εγκριθεί για όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τους αρμοδίους φορείς του Υπουργείου Παιδείας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.