search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:24
MENU CLOSE

Ο Βούτσης και ο «γόρδιος δεσμός» των γραφείων στη Βουλή

05.10.2015 16:34
Ο Βούτσης και ο «γόρδιος δεσμός» των γραφείων στη Βουλή   - Media

«Όργωσε» τους διαδρόμους και τα γραφεία του κεντρικού κτιρίου του Κοινοβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, «επιθεωρώντας» το ισόγειο, τους δυο ορόφους του κτιρίου φτάνοντας μάλιστα ακόμα και στα «έγκατα», στα υπόγεια δηλαδή του κοινοβουλίου.Συνοδεύομενος από συνεργάτες και κοινοβουλευτικούς παράγοντες ο Νίκος Βούτσης προχώρησε σε αυτοψία των γραφείων καθώς έχουν φτάσει στο δικό… γραφείο δεκάδες αιτήματα με τα οποία πολιτικοί αρχηγοί, πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Βουλής του ζητούν γραφείο στο βουλευτήριο.

 

«Όργωσε» τους διαδρόμους και τα γραφεία του κεντρικού κτιρίου του Κοινοβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, «επιθεωρώντας» το ισόγειο, τους δυο ορόφους του κτιρίου φτάνοντας μάλιστα ακόμα και στα «έγκατα», στα υπόγεια δηλαδή του κοινοβουλίου. Συνοδεύομενος από συνεργάτες και κοινοβουλευτικούς παράγοντες ο Νίκος Βούτσης προχώρησε σε αυτοψία των γραφείων καθώς έχουν φτάσει στο δικό… γραφείο δεκάδες αιτήματα με τα οποία πολιτικοί αρχηγοί, πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της Βουλής του ζητούν γραφείο στο βουλευτήριο.

Κατά πληροφορίες ο «γόρδιος δεσμός» που καλείται να λύσει ο νέος πρόεδρος της Βουλής είναι δύσκολος και αυτό γιατί, εκτός από τις ανάγκη σε χώρους που έχει «γεννήσει» η νέα οκτωκομματική πλέον Βουλή, γραφείο στους κεντρικούς χώρους του κτιρίου έχουν ζητήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Ένωση Κεντρώων αφού το προσωρινό γραφείο που τους διατέθηκε δεν καλύπτει τις ανάγκες τους.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται «σκληρή μάχη» μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου για το γραφείο που διατηρεί ο τελευταίος εντός του Κοινοβουλίου, κυριολεκτικά δίπλα από την Ολομέλεια και στην «πλάτη» των υπουργικών εδράνων.

Την λύση και στο χωροταξικό πρόβλημα, εκτός όλων των άλλων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει με το «καλημέρα» των καθηκόντων του πρέπει να δώσει ο νέος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:24