search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:44
MENU CLOSE

Στην αγορά το πρώτο πορνό εικονικής πραγματικότητας 360°

05.10.2015 17:32
Στην αγορά το πρώτο πορνό εικονικής πραγματικότητας 360° - Media

Την πρώτη αισθησιακή ταινία 3D εικονικής πραγματικότητας γύρισε η γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους «Video Marc Dorcel».

 

Την πρώτη αισθησιακή ταινία 3D εικονικής πραγματικότητας γύρισε η γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών για ενηλίκους «Video Marc Dorcel».

Η ταινία είναι αποτέλεσμα της 3D τεχνολογίας σε συνδυασμό με το κράνος εικονικής πραγματικότητας VR 360 μοιρών και τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν μέσα σε οκτώ μήνες.

«Μέχρι στιγμής, κάθε ταινία ενηλίκων εικονικής πραγματικότητας που έχω δει ήταν animation από υπολογιστή, αλλά το κοινό δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό. Θέλουν πραγματική σάρκα και δέρμα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Ghislain Faribeault.

Η αποπεράτωση της ταινίας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν είχαν περισσότερους περιορισμούς απ’ ότι σε μια απλή εικονικής πραγματικότητας ταινία, η σκηνοθεσία ήταν πιο απαιτητική, η διαδικασία βιντεοσκόπησης αρκετά πιο δύσκολη και το γύρισμα πιο δαπανηρό, σύμφωνα με τον Faribeault.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις στις 21 Οκτωβρίου, μία 10 λεπτών και μία 15 λεπτών διάρκειας.

Η πορνοστάρ Άννα Πολίνα, που έπαιξε στην ταινία, επεσήμανε: «Είμαι πεπεισμένη ότι στο μέλλον, οι άνθρωποι θα παίζουν βιντεοπαιχνίδια και θα παρακολουθούν πορνό μόνο μέσω VR οθονών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:44