search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:35
MENU CLOSE

10 καθηγήτριες που οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη επειδή έκαναν σεξ με τους μαθητές τους (Photos)

06.10.2015 14:08
10 καθηγήτριες που οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη επειδή έκαναν σεξ με τους μαθητές τους (Photos) - Media

Η αποπλάνηση ανηλίκου είναι ένα σοβαρό αδίκημα. Δεν είναι πάντως λίγες οι φορές που καθηγήτριες αποπλάνησαν και έκαναν σεξ με μαθητές τους.

 

 

Η αποπλάνηση ανηλίκου είναι ένα σοβαρό αδίκημα. Δεν είναι πάντως λίγες οι φορές που καθηγήτριες αποπλάνησαν και έκαναν σεξ με μαθητές τους.

Όλα αυτά μέχρι το ένοχο μυστικό να αποκαλυφθεί και οι καθηγήτριες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Μιας Δικαιοσύνης η οποία πολλές φορές όπως θα διαβάσετε ήταν αμείλικτη.

Κάθε χρόνο στις ΗΠΑ μόνο, καταγγέλλονται από γονείς τουλάχιστον 200 απαράδεκτα τέτοια περιστατικά. Είτε ο καθηγητής να έχει ερωτική σχέση με τη μαθήτρια του, είτε η καθηγήτρια με τον μαθητή της.

Δείτε 10 περιπτώσεις καθηγητριών που αποπλάνησαν μαθητές τους.

Debra Lafave: Κοιμήθηκε το 2005 με έναν 14χρονο μαθητή της. Ομολόγησε ύστερα από μήνες και με αφορμή μια ανάρτηση στο facebook, ότι απολάμβανε τον χρόνο μαζί του. Οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και παύτηκε από καθηγήτρια.

Sarah Jones: Πρώην μαζορέτα και καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Επανειλημμένα τις είχαν γίνει συστάσεις από τον δ/ντη του σχολείου για την συμπεριφορά της. Πιάστηκε στα αποδυτήρια με 16χρονο μαθητή της να κάνει σεξ. Απέφυγε την φυλακή και καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία. Σήμερα είναι ακόμη με τον παλιό της μαθητή.

Hope Jacoby: Δίδασκε στο γυμνάσιο του Tuscon. Η εμφάνιση της την έκανε αγαπητή σε όλους τους μαθητές. Ένα βράδυ ένας 16χρονος μαθητής της έδειξε στην παρέα του τις φωτογραφίες που τράβηξε όταν έκανε σεξ με την Hope. Το γεγονός αποκαλύφθηκε αμέσως. Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης

Heather Daughdrill: Η καθηγήτρια αυτή δίδασκε θρησκευτικά σε ένα γυμνάσιο της Λουϊζιάνα. Οι κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν επειδή αποκαλύφθηκε ότι έκανε σεξ με έναν 13χρονο μαθητή της, ήταν: 4 κατηγορίες για σαρκική επαφή με ανήλικο, 8 κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικο, 3 κατηγορίες για απαγωγή δευτέρου βαθμού, και πληθώρα κατηγοριών για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Lindsay Massaro: Η καθηγήτρια αυτή συνελήφθη ένα βράδυ από την αστυνομία να κάνει σεξ με έναν μαθητή της μέσα στο αυτοκίνητο της. Ήταν η 8η φορά που συναντιόντουσαν για τον σκοπό αυτό μέσα στο αυτοκίνητο της. Της απαγγέλθηκαν 3 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Lisa Glide: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης επειδή έκανε σεξ στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου που δίδασκε, ενώ το σχολείο είχε κλείσει, με έναν 16χρονο μαθητή της. Τους έπιασε ο φύλακας του σχολείου που ενημέρωσε την αστυνομία. Στην απολογία της στο δικαστήριο είπε ότι ενέδωσε για να μη χαλάσει χατίρι στον 17χρονο που την φλέρταρε διαρκώς.    

Michelle Preston: Δεν θα σχολιάσουμε απλά θα σας πούμε τα γεγονότα. Ξεκίνησε να μιλάει με 3 μαθητές της μέσω facebook. Κάποια στιγμή ο σύζυγος της την έπιασε στο κρεβάτι με 2 από αυτούς.

Pamela Rogers Turner: Την έπιασαν στο σπίτι της, αντί να βοηθάει τον 13χρονο μαθητή που του έκανε ιδιαίτερα, να του μαθαίνει τα μυστικά του σεξ. Απολύθηκε αμέσως από το σχολείο του Τενεσί όπου δίδασκε. Εκτίει ακόμη ποινή κοινωνικής εργασίας και είναι έξω με αναστολή.

Amy McElhenney: Η «τυχερή καθηγήτρια» που την έπιασαν στα πράσα με έναν 17χρονο μαθητή της. Την αποκαλούμε τυχερή επειδή την επόμενη μέρα ο 17χρονος είχε γενέθλια, έγινε 18 και δεν υπήρχε αδίκημα. Παρόλαυτα το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης, 1 έτους, αλλά δεν μπήκε ποτέ φυλακή. Σήμερα συνεχίζει να έχει σχέση με τον φοιτητή πλέον, πρώην μαθητή της.

Carrie McCandless: Είχε σεξουαλικές σχέσεις με μαθητή της στο γυμνάσιο. Όταν αποκαλύφθηκαν το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 χρόνων με αναστολή και 3 χρόνων κοινωνικής εργασίας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15