search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:41
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι πέντε «βασίλισσες» του Instagram (Photos)

07.10.2015 06:41
Αυτές είναι οι πέντε «βασίλισσες» του Instagram (Photos) - Media

Οι κυρίες της αμερικανικής ποπ έχουν τους περισσότερους ακόλουθους μεταξύ των 400 εκατομμυρίων παγκόσμιων χρηστών του Instagram, ανακοίνωσε σήμερα…

 

Οι κυρίες της αμερικανικής ποπ έχουν τους περισσότερους ακόλουθους μεταξύ των 400 εκατομμυρίων παγκόσμιων χρηστών του Instagram, ανακοίνωσε σήμερα η δωρεάν αυτή εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο που γιορτάζει τα πέμπτα της γενέθλια.

Για πρώτη φορά το Instagram, το οποίο ανήκει στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, επιβεβαίωσε τους πρώτους πέντε δημοφιλέστερους λογαριασμούς με την 25χρονη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκεται στην κορυφή με 49,6 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η 34χρονη σταρ των ριάλιτι παιχνιδιών Κιμ Καρντάσιαν διαθέτει 48,1 εκατ ακόλουθους και η επίσης 34χρονη τραγουδίστρια της R&B Μπιγιονσέ 47,2 εκατομμύρια.

Οι τραγουδίστριες της ποπ Σελένα Γκόμεζ, 23 ετών και Αριάνα Γκράντε, 22, διαθέτουν 45,9 εκατ και 44,6 αντίστοιχα.

Συγκριτικά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διαθέτει 4,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Στα πέμπτα του γενέθλια, το Instagram συγκεντρώνει περισσότερους από 400 εκατ. χρήστες με το 75% από αυτούς να προέρχεται από εκτός των ΗΠΑ χώρες, όπως ανακοίνωσε η εταιρία τον περασμένο μήνα. Ο μέσος χρόνος που δαπανά ένας χρήστης της εφαρμογής αυτής είναι 21 λεπτά ημερησίως.

Οι πέντε πρώτες κυρίες στη λίστα του Instagram είναι περισσότερο δημοφιλείς στο νεανικό κοινό.

 

5. Αριάνα Γκράντε

4. Σελένα Γκόμεζ

3. Μπιγιονσέ

2. Κιμ Καρντάσιαν

1. Τέιλορ Σουίφτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:40