search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:54
MENU CLOSE

Ο Τζέρι Λιούς έχασε τη μοναδική ευκαιρία να φιλήσει την Μέριλιν Μονρόε (Photos)

08.10.2015 10:55
Ο Τζέρι Λιούς έχασε τη μοναδική ευκαιρία να φιλήσει την Μέριλιν Μονρόε (Photos) - Media

Ο Τζέρι Λιούις δεν καταδέχτηκε να μεταμφιεστεί σε γυναίκα για τις ανάγκες της ταινίας του Μπίλι Γουάιλντερ «Μερικοί το προτιμούν καυτό». 

 

Ο Τζέρι Λιούις δεν καταδέχτηκε να μεταμφιεστεί σε γυναίκα για τις ανάγκες της ταινίας του Μπίλι Γουάιλντερ «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Να θυμίσουμε ότι στην διάσημη ταινία με πρωταγωνίστρια την Μέριλιν Μονρόε, δύο μουσικοί μεταμφιέζονται σε γυναίκες για να αποφύγουν το μπλέξιμο όταν γίνονται μάρτυρες σε μια γκανγκστερική σφαγή.

Ο Τζακ Λέμον πήρε τελικά τον ρόλο και καθώς η ταινία είχε φοβερή επιτυχία, κάθε χρόνο έστελνε σοκολατάκια στον Τζέρι Λιούις για να τον ευχαριστήσει που … αρνήθηκε.

Τώρα όμως, το μετανιώνει. Το ομολογεί στον ντοκιμαντέρ «King of comedy» με θέμα τη ζωή του και σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορσέζε. Και ο λόγος; «Θα είχα την ευκαιρία να φιλήσω την Μέριλιν Μονρόε.

Μία ευκαιρία είχε να φιλήσει την Μέριλιν Μονρόε και την έχασε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:54