search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55
MENU CLOSE

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης-Στα 3,5 εκατομμύρια το χρέος

08.10.2015 16:03
Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης-Στα 3,5 εκατομμύρια το χρέος - Media

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμειναν τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, λόγω των οφειλών του ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τις τελευταίες δύο ημέρες τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) στα Χανιά, καθώς η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω των οφειλών που έχουν συσσωρευθεί και ανέρχονται στο σύνολο τους σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των δαπανών για την ηλεκτροδότηση όλων των εγκαταστάσεων του Οργανισμού στην Κρήτη.

Σήμερα η διοίκηση του ΟΑΚ υπέβαλε αίτημα προς τη ΔΕΗ για επανασύνδεση του ρεύματος.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης, στο αίτημα ο Οργανισμός αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκχωρήσει στη ΔΕΗ το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει για να καλυφθεί η οφειλή.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΟΑΚ αιτείται διακανονισμό, ώστε να γίνει πληρωμή του χρέους σε 70 δόσεις των 50.000 ευρώ εκάστη.

Την ίδια ώρα, οι οφειλές των πελατών του κυμαίνονται μεταξύ 3 – 4 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 60% αφορά σε τρέχοντες λογαριασμούς που αναμένεται να εισπραχθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55