search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:15
MENU CLOSE

«Σοβαρό αγιασμό» θέλει ο Λεβέντης, να φύγει η κατάρα Μητσοτάκη

09.10.2015 09:19
«Σοβαρό αγιασμό» θέλει ο Λεβέντης, να φύγει η κατάρα Μητσοτάκη - Media

Δεν «κάνει πίσω» ο Βασίλης Λεβέντης στο θέμα με την… γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παρόλη την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη. 

 

Δεν «κάνει πίσω» ο Βασίλης Λεβέντης στο θέμα με την… γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παρόλη την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον Alhpa, επανήλθε στο θέμα του γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο πήρε ο ίδιος, και ζήτησε να «έρθει ο Ιερώνυμος, να πει όλες τις ευχές, να μην τις καταπιεί, να φύγει η κατάρα».

«Στο μόνο που είχε δίκιο η Μπακογιάννη είναι η ηλικία του Μητσοτάκη, στα υπόλοιπα ας μην του μοιάσω», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στον σύντομο διάλογο που είχε εντός του κοινοβουλίου για το θέμα με την Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε: «Έχουμε γραφείο, αλλά είναι του Μητσοτάκη, χρειάζεται σοβαρός αγιασμός, να μη μας πιάσει η κατάρα».

Αναφερόμενος τέλος στη γενικότερη πολιτική κατάσταση είπε ότι «ο λαός ψάχνει τον πολιτικό να του κάνει ρουσφέτι, αντί να θέλει να το καταργήσει. Δεν υπάρχουν σήμερα επαναστάτες. Ο λαός έχει ανάγκη την επανάσταση, αυτό πουλάνε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:14