search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Μάρδας για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός»: Έτοιμο το σχέδιο αλλά δεν είναι οι Σπέτσες!

09.10.2015 13:48
Μάρδας για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός»: Έτοιμο το σχέδιο αλλά δεν είναι οι Σπέτσες! - Media

Έτοιμα σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάρδα, είναι τα σχέδια για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός».

 

Έτοιμα σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάρδα, είναι τα σχέδια για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο facebook, ο υφυπουργός Εξωτερικών, σημειώνει ότι πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων ωστόσο διαψέυδει ότι το νησί αυτό είναι οι Σπέτσες…

Γράφει στην ανάρτηση:

«Το νησί της “Τέχνης και της Φιλοσοφίας” είναι ένα από τα σχέδια μιας για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών, που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι οι κυβερνήσεις των κρατών του ΟΗΕ, που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο. 

Κάποιοι σήμερα ανακοίνωσαν ότι το νησί είναι οι Σπέτσες! Συγγνώμη αλλά έχασαν και ας μη βιάζονται…

Θα δείξουμε εν καιρώ, ότι όλα έχουν σχεδιαστεί έγκαιρα για το Νησί, ενώ η πρώτη μελέτη με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται είναι έτοιμη εδώ και αρκετό χρόνο. Όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν στη Βουλή και που θα ακολουθήσουν, κινούνται βάσει σχεδίων  που τα έχουμε επεξεργαστεί αρκετά παλαιότερα, κάτι που εύκολα αποδεικνύεται. 

Η χώρα χρειάζεται 100 δισ. επενδύσεις για να απογειωθεί. Τα 20 δισ. θα προέλθουν από το νέο ΕΣΠΑ. Τα υπόλοιπα από εγχώριους και ξένους επενδυτές. Και εδώ οι λάτρεις (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ.ά.) των μικρών μεγεθών της οικονομίας  που θεωρούν ως μεγάλα έργα (αυτοκινητοδρόμους κ.λπ.) τα αυτονόητα για όλες τις χώρες, ας γνωρίζουν το εξής απλό:

Μόνο με πραγματικά μεγάλα επενδυτικά σχέδια που ΔΕΝ κατευθύνουν τις επενδύσεις σε δρόμους και γεφύρια αλλά τις στρέφουν προς την παραγωγή ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΩΝ αγαθών και υπηρεσιών παράγεται πλούτος, κτίζεται κοινωνική πολιτική και σώζεται η χώρα. Και το ΝΗΣΙ εντάσσεται στη συγκεκριμένη στρατηγική». 

 

To Νησί…Το νησί της "Τέχνης και της Φιλοσοφίας" είναι ένα από τα σχέδια μιας για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των …

Posted by Δημήτρης Μάρδας on Friday, October 9, 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16