10/12/2019 10:55:00

Μάρδας για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός»: Έτοιμο το σχέδιο αλλά δεν είναι οι Σπέτσες!

Μάρδας για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός»: Έτοιμο το σχέδιο αλλά δεν είναι οι Σπέτσες! - Media

 

Έτοιμα σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάρδα, είναι τα σχέδια για το ελληνικό νησί που θα γίνει «Νταβός».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο facebook, ο υφυπουργός Εξωτερικών, σημειώνει ότι πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων ωστόσο διαψέυδει ότι το νησί αυτό είναι οι Σπέτσες…

Γράφει στην ανάρτηση:

«Το νησί της "Τέχνης και της Φιλοσοφίας" είναι ένα από τα σχέδια μιας για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών, που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι οι κυβερνήσεις των κρατών του ΟΗΕ, που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο. 

Κάποιοι σήμερα ανακοίνωσαν ότι το νησί είναι οι Σπέτσες! Συγγνώμη αλλά έχασαν και ας μη βιάζονται...

Θα δείξουμε εν καιρώ, ότι όλα έχουν σχεδιαστεί έγκαιρα για το Νησί, ενώ η πρώτη μελέτη με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται είναι έτοιμη εδώ και αρκετό χρόνο. Όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν στη Βουλή και που θα ακολουθήσουν, κινούνται βάσει σχεδίων  που τα έχουμε επεξεργαστεί αρκετά παλαιότερα, κάτι που εύκολα αποδεικνύεται. 

Η χώρα χρειάζεται 100 δισ. επενδύσεις για να απογειωθεί. Τα 20 δισ. θα προέλθουν από το νέο ΕΣΠΑ. Τα υπόλοιπα από εγχώριους και ξένους επενδυτές. Και εδώ οι λάτρεις (πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ.ά.) των μικρών μεγεθών της οικονομίας  που θεωρούν ως μεγάλα έργα (αυτοκινητοδρόμους κ.λπ.) τα αυτονόητα για όλες τις χώρες, ας γνωρίζουν το εξής απλό:

Μόνο με πραγματικά μεγάλα επενδυτικά σχέδια που ΔΕΝ κατευθύνουν τις επενδύσεις σε δρόμους και γεφύρια αλλά τις στρέφουν προς την παραγωγή ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΩΝ αγαθών και υπηρεσιών παράγεται πλούτος, κτίζεται κοινωνική πολιτική και σώζεται η χώρα. Και το ΝΗΣΙ εντάσσεται στη συγκεκριμένη στρατηγική». 

 

To Νησί...Το νησί της "Τέχνης και της Φιλοσοφίας" είναι ένα από τα σχέδια μιας για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των ...

Posted by Δημήτρης Μάρδας on Friday, October 9, 2015

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.