search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:53
MENU CLOSE

Κάμερα καταγράφει άνδρα μέσα στο Μετρό, που έτριβε τον καβάλο του σε ανυποψίαστη κοπέλα (Video)

09.10.2015 15:50
Κάμερα καταγράφει άνδρα μέσα στο Μετρό, που έτριβε τον καβάλο του σε ανυποψίαστη κοπέλα (Video) - Media

Το Μετρό ήταν ασφυκτικά γεμάτο, η κοπέλα δεν είχε που να πάει μέχρι που αναγκάστηκε να κατέβει στον επόμενο σταθμό.

 

Το Μετρό ήταν ασφυκτικά γεμάτο, η κοπέλα δεν είχε που να πάει μέχρι που αναγκάστηκε να κατέβει στον επόμενο σταθμό.

Είναι κάποια πράγματα που μπορεί να συμβούν στον καθένα όταν μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τις ώρες που αυτά σφύζουν από κόσμο. Συνήθως όμως συμβαίνει στις γυναίκες.

Βέβαια πολλές, οι περισσότερες γυναίκες και καλά κάνουν, κόβουν τον βήχα από τον κάθε επίδοξο «εραστή» που τρίβεται επάνω τους μέσα στο όχημα. Είναι μια πράξη που θυμίζει ψυχολογικό βιασμό, αφού ο δράστης ποντάρει στην ντροπή της γυναίκας να αντιδράσει.

Στο συγκεκριμένο βίντεο όμως η κοπέλα δεν αντιδρά. Νιώθει ντροπή και κατεβαίνει. Παρατηρήστε πόσο μεθοδικά κινείται. Πλησιάζει αργά αλλά σταθερά μέχρι το καβάλο του να αγγίξει από πίσω τη γυναίκα. Μόλις συμβεί αυτό, περιμένει ένα κούνημα του οχήματος για να τριφτεί επάνω της.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα αλλά φυσικά είναι φαινόμενο που συμβαίνει παντού. Πάντως στην Κίνα, τέτοιου είδους φαινόμενο αρχίζουν και παίρνουν μεγάλες διαστάσεις και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτείνουν προς το Υπουργείο Συγκοινωνιών κάποιοι συρμοί του Μετρό να είναι αποκλειστικά για γυναίκες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52