search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Η χαρά του πλαστικού χειρουργού – Δείτε σε ποιες χώρες και σε ποια σημεία του σώματος γίνονται οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις

10.10.2015 08:48
Η χαρά του πλαστικού χειρουργού – Δείτε σε ποιες χώρες και σε ποια σημεία του σώματος γίνονται οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις - Media

Αύξηση στήθους, μπότοξ, και επεμβάσεις στα χείλια είναι οι πιο διαδεδομένες αισθητικές παρεμβάσεις των χειρουργών σε ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Διεθνής Εταιρεία Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

 

Ερευνητές ρώτησαν πλαστικούς χειρουργούς σε ολόκληρο τον κόσμο για τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις που έκαναν το 2014. Η Ινδία, η Ρωσία και η Τουρκία είναι κάποιες από τις χώρες όπου γίνονται οι περισσότερες επεμβάσεις, αλλά στην Βραζιλία και την Ιαπωνία οι αισθητικές επεμβάσεις έχουν ραγδαία άνοδο.

Οι ΗΠΑ, η πατρίδα του Hollywood, παραδοσιακά διατηρεί τα πρωτεία, αλλά ανεβαίνουν πολύ οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό και η Κολομβία.

Η Ιαπωνία και η Κορέα συμπληρώνουν την λίστα με τις χώρες όπου πραγματοποιούνται οι περισσότερες πλαστικές με τις επεμβάσεις στη μύτη, για να μοιάζουν ποιο «δυτική» να είναι η πιο διαδεδομένη επέμβαση.

 

Πηγή: Ιndependent 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:06