23/05/2019 01:14:58

Η χαρά του πλαστικού χειρουργού – Δείτε σε ποιες χώρες και σε ποια σημεία του σώματος γίνονται οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις

Η χαρά του πλαστικού χειρουργού – Δείτε σε ποιες χώρες και σε ποια σημεία του σώματος γίνονται οι περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις - Media

Ερευνητές ρώτησαν πλαστικούς χειρουργούς σε ολόκληρο τον κόσμο για τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις που έκαναν το 2014. Η Ινδία, η Ρωσία και η Τουρκία είναι κάποιες από τις χώρες όπου γίνονται οι περισσότερες επεμβάσεις, αλλά στην Βραζιλία και την Ιαπωνία οι αισθητικές επεμβάσεις έχουν ραγδαία άνοδο.

Οι ΗΠΑ, η πατρίδα του Hollywood, παραδοσιακά διατηρεί τα πρωτεία, αλλά ανεβαίνουν πολύ οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό και η Κολομβία.

Η Ιαπωνία και η Κορέα συμπληρώνουν την λίστα με τις χώρες όπου πραγματοποιούνται οι περισσότερες πλαστικές με τις επεμβάσεις στη μύτη, για να μοιάζουν ποιο «δυτική» να είναι η πιο διαδεδομένη επέμβαση.

 

Πηγή: Ιndependent 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.