search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:37
MENU CLOSE

Απώλειες πριν την πρώτη ψηφοφορία για την κυβέρνηση-Ανεξαρτητοποιείται ο Νικολόπουλος(;)

12.10.2015 17:30
Νικολόπουλος προς Τσίπρα: «Ποιος υπουργός ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ;» - Media

Χωρίς ούτε ένα από τα δύσκολα μέτρα να έχει φτάσει ακόμα στην Βουλή προς ψήφιση, η κυβέρνηση φαίνεται πολύ κοντά στο να χάσει έναν από τους 155 βουλευτές της.

 

Χωρίς ούτε ένα από τα δύσκολα μέτρα να έχει φτάσει ακόμα στην Βουλή προς ψήφιση, η κυβέρνηση φαίνεται πολύ κοντά στο να χάσει έναν από τους 155 βουλευτές της.

Αυτός πιθανότατα θα είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης δίνει συνέντευξη Τύπου για τη «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ παύει να δεσμεύεται από τις αποφάσεις της ΚΟ στην οποία μέχρι σήμερα τουλάχιστον συμμετέχει.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα ο ίδιος είχε προειδοποιήσει και με καταψήφιση των εφαρμοστικών που έρχονται στην Βουλή τις επόμενες ημέρες.

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς… 

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35