search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:48
MENU CLOSE

Πρόβλημα με τα «πόθεν έσχες» βουλευτών και υπουργών

12.10.2015 18:11
Πρόβλημα με τα «πόθεν έσχες» βουλευτών και υπουργών - Media

Φάκελοι σχετικά με «πόθεν έσχες» που χρήζουν περεταίρω διερεύνησης θα εξετάσει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

 

Φάκελοι σχετικά με «πόθεν έσχες» που χρήζουν περεταίρω διερεύνησης θα εξετάσει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με το Mega, ο πρώτος φάκελος αφορά υπουργό που για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ και τελικά το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση.

Ο δεύτερος φάκελος αφορά επίσης υπουργό που έχει μετοχές ιδιωτικής εταιρίας, κάτι που προκαλεί κώλυμα για την κατάληψη χαρτοφυλακίου.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το Mega,  η επιτροπή θα πρέπει να ερευνήσει δύο ακόμη «πόθεν έσχες» βουλευτών, καθώς παρουσιάζουν «τρύπες».

Ακόμη, στο σχετικό ρεπορτάζ, φιλοξενούνται δηλώσεις της τέως προέδρου της αρμόδιας επιτροπής, η οποία ανήκει πλέον στη Λαϊκή Ενότητα, Δέσποινας Χαραλαμπίδου. Η ίδια ανέφερε πως αποτελούσε υποχρέωσή της να ενημερώσει για τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις.

Τέλος, ο νυν πρόεδρος της επιτροπής «πόθεν έσχες», Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σημείωσε ότι προσανατολίζεται να την καλέσει σε συνεδρίαση, ώστε να αποσαφηνίσει τα όσα δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:48