search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Τουλάχιστον 17 νεκροί στη Μιανμάρ από κατολίσθηση (Photos)

13.10.2015 06:11
Τουλάχιστον 17 νεκροί στη Μιανμάρ από κατολίσθηση (Photos) - Media

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση στη Μιανμάρ, η οποία προκλήθηκε μετά τις καταρρακτώδεις βροχές, γράφει σήμερα ο επίσημος Τύπος.

 

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση στη Μιανμάρ, η οποία προκλήθηκε μετά τις καταρρακτώδεις βροχές, γράφει σήμερα ο επίσημος Τύπος.

Το χωριό που επλήγη βρίσκεται στην πολιτεία Κάγιαχ, μια απομακρυσμένη περιοχή στην ανατολική χώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Global New Light of Myanmar.

Περισσότεροι από 360 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να μεταφερθούν σε προσωρινά καταλύματα, σε σχολεία και ένα νοσοκομείο, ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία αναμένει ακόμη σφοδρές βροχοπτώσεις, εν μέσω της εποχής των βροχών στη χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας.

Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μιανμάρ στις μεγάλες πλημμύρες του καλοκαιρού, οι οποίες προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές και τον κυκλώνα Κόμεν.

Σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι είχαν πληγεί σε όλη τη χώρα και το θέμα της διαχείρισης της φυσικής καταστροφής έχει λάβει πολιτική διάσταση, καθώς το κυβερνών κόμμα και το κόμμα της επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αούνγκ Σαν Σούου Κίι το χρησιμοποιούν στις προεκλογικές τους εκστρατείες ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

 

πηγή φωτογραφιών: Lkw Lkw/Facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:43