search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Είσαι αντιστασιακός; Απόδειξη!

13.10.2015 12:12
Είσαι αντιστασιακός; Απόδειξη! - Media

Είμαστε μάγκες και καμαρώνουμε. Και είμαστε υπερήφανος λαός. Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας…

 

Είμαστε μάγκες και καμαρώνουμε. Και είμαστε υπερήφανος λαός. Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Είμαστε και εύθικτοι∙ δεν ανεχόμαστε ούτε υπαινιγμό για την τιμή μας. Γενικά είμαστε ένας λαός τέλειων πολιτών. Ένας λαός υποδειγματικός που όταν μας έφτιαξε ο θεός έσπασε το καλούπι!

Ένα ακόμα αυθεντικό  δείγμα αυτής της ελληνικής ιδιαιτερότητας πρώτα από  όλα, της τιμιότητας και της ακεραιότητας ενός λαού που συγκλονίζεται μπροστά στα φαινόμενα διαφθοράς, λάβαμε από την ακριτική Φλώρινα, όπου – άκουσον άκουσον θράσος!- κακόπιστοι ελεγκτές της Εφορίας τόλμησαν να αμφισβητήσουν τα λεγόμενα χειμαζόμενου ιθαγενούς επαγγελματία ο οποίος προφανέστατα  κατά λάθος εξέδιδε πλαστές αποδείξεις. Και προφανώς – όπως συμβαίνει σε όλα τα πολιτισμένα και ευνομούμενα κράτη – έγινε χαμός στην υποψία και μόνο της αμφισβήτησης της επαγγελτικής τιμής και υπόληψης και του  περί αληθείας λόγου του εκλεκτού Φλωρινιώτη εμπόρου. Ο θιγόμενος έμπορος που εξέδιδε πλαστές αποδείξεις δεν άντεξε στον – άδικο και κατευθυνόμενο από τις σκοτεινές δυνάμεις των ξένων τοκογλύφων και των άδηλων σιωνιστικών κέντρων – διασυρμό τού ελέγχου και μήνησε τους υπαλλήλους του κράτους, δηλαδή τους ελεγκτές εφοριακούς, με αποτέλεσμα αυτοί οι άθλιοι πράκτορες του συστήματος, αυτοί οι εχθροί του Έθνους  να συλληφθούν σύμφωνα με τους άψογους, αδιάβλητους και αψεγάδιαστους νόμους αυτής της υπέροχης και μοναδικής χώρας που μας καθιστά – επιμένω σε αυτό – όλους υπερήφανους  για την ποιότητα της καταγωγής μας.  Κοντολογίς, οι άνθρωποι από ελεγκτές κατέληξαν ελεγχόμενοι από τον νόμο στο αστυνομικό τμήμα!

Εύγε στην πατρίδα και στον ευσυνείδητο εκ Φλωρίνης έμπορο!

ΥΓ: Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πλείστων όσων παρόμοιων – όπως στην ηρωική Ύδρα, στην λεβεντογέννα Κρήτη κ.α.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:55