search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Arena»

13.10.2015 18:37
Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα το ονομάσουμε… Δούρου Arena» - Media

Ατάκα που μόνο ως προάγγελος θετικών εξελίξεων μπορεί να εκληφθεί στο θέμα της συνεργασίας με την Περιφέρεια για την «Αγιά-Σοφιά» πέταξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντηση με τη Ρένα Δούρου.

 

Ενθαρρυντικά αποτελέσματα είχε η συνάντηση της ΑΕΚ με τη Ρένα Δούρου για το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς», σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από τη συζήτηση που έγινε παρουσία όλων των φορέων του συλλόγου.

Έτσι, ανέφερε αρχικά τη συμφωνία των δυο πλευρών να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας που θα τρέξουν τις διαδικασίες κι έπειτα πέταξε και την ατάκα της ημέρας. Σημείωσε, λοιπόν, χαριτολογώντας ότι «το γήπεδο θα του ονομάσουμε… Δούρου Arena»!

Λίγα λεπτά νωρίτερα, πάντως, η Περιφέρεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για τη συνάντηση, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της και αρκούμενη στο να σημειώσει ότι όλα τα θέματα θα πρέπει να περάσουν από διαβούλευση με τους υπόλοιπους φορείς. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης: Η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15