search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Άνθιμος Ανανιάδης: Στα 17 μου έκανα σεξ με μια παρέα 5 Ιταλίδων

15.10.2015 07:29
Άνθιμος Ανανιάδης: Στα 17 μου έκανα σεξ με μια παρέα 5 Ιταλίδων - Media

Για την ερωτική του ζωή στην εφηβεία του μίλησε ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.

 

Για την ερωτική του ζωή στην εφηβεία του μίλησε ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης.

«Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Η κοπέλα ονομαζόταν Ελίνα και ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή μου. Δούλευε στο θέατρο. Κάναμε έρωτα στο θέατρο, ενώ ο Βουτσάς έκανε πρόβα. Το συναίσθημα ήταν συγκλονιστικό. Ήμουν λίγο άσχετος βέβαια» εξομολογήθηκε στο περιοδικό «ΕΓΩ» ο 30χρονος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, διηγήθηκε πώς κατάφερε να κοιμηθεί με πέντε νεαρές Ιταλίδες:

«Ήμουν δεκαεπτά χρονών και μαζί με τους φίλους μου είχαμε πάει διακοπές στη Μύκονο. Καθόμασταν μίζεροι σε ένα καφέ. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα γκρουπ από Ιταλίδες. Ήταν πιτσιρίκες, μέχρι 20 ετών και πανέμορφες. Είχα μια ιδέα. Επειδή οι δικοί μου είχαν πολλούς γκέι φίλους, ήξερα πως οι γυναίκες προσεγγίζονται πιο εύκολα από ομοφυλόφιλους γιατί αισθάνονται ασφάλεια μαζί τους. Έχοντας αυτό στο μυαλό μου, πήγα στα κορίτσια και τους είπα “αν δεν ήμουν γκέι, θα σας ερωτευόμουν”. Τις έκανα θεές και αμέσως με πήραν μαζί τους. Κάναμε παρέα όλο το βράδυ νομίζοντας ότι είμαι γκέι και τελικά κοιμήθηκα και με τις πέντε. Κάναμε πολύ έρωτα. Μπορεί να ήταν και δύο ημέρες! Ήταν η πρώτη δυναμική στιγμή ελευθερίας σκέψης και πράξης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:01