search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Όταν ο Έλτον Τζον «κατατρόπωσε» δύο θρύλους του τένις (Photos)

15.10.2015 11:23
Όταν ο Έλτον Τζον «κατατρόπωσε» δύο θρύλους του τένις (Photos) - Media

Ένας ιδιαίτερος αγώνας τένις διεξήχθη σε… πάρκινγκ του Λας Βέγκας! Ο Έλτον Τζον αντιμετώπισε τους άλλοτε θρύλους, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Αντρέ Αγκάσι και Στέφι Γκραφ, σε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο τένις, που στήθηκε σε χώρο έξω από το διάσημο και πολυκινηματογραφημένο ξενοδοχείο της πόλης Caesars Palace.

 

Ένας ιδιαίτερος αγώνας τένις διεξήχθη σε… πάρκινγκ του Λας Βέγκας! Ο Έλτον Τζον αντιμετώπισε τους άλλοτε θρύλους, πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες Αντρέ Αγκάσι και Στέφι Γκραφ, σε ένα αυτοσχέδιο γήπεδο τένις, που στήθηκε σε χώρο έξω από το διάσημο και πολυκινηματογραφημένο ξενοδοχείο της πόλης Caesars Palace. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν πως ο 68χρονος αστέρας της μουσικής θα υπέκυπτε εύκολα στις αγωνιστικές διαθέσεις του Αγκάσι και της Γκραφ, αυτός τους νίκησε 3-2!

Βέβαια, υπάρχει και μια «λεπτομέρεια», που… μάλλον έκρινε τη διαφορά! Ο Έλτον Τζον, είχε στο πλευρό του το άλλο μεγάλο αστέρι του παρελθόντος, τη θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία παρά τα 58 έτη, προφανώς θα σήκωσε όλο το «βάρος» της αναμέτρησης!

Όπως ήταν φυσικό, ο αγώνας αυτός μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αμερικανικής πόλης και όλα τα φλας των φωτορεπόρτερς. Ήταν μέρος του τουρνουά Smash Hits, που διοργανώνει για φιλανθρωπικούς σκοπούς η Μπίλι Τζιν Κινγκ, πρώην νούμερο 1 των γυναικών στο τένις. Μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου και συγκεντρώθηκε ένα ποσό της τάξης του μισού εκατομμυρίου δολαρίων, που θα δοθούν σε ίδρυμα για ασθενείς του AIDS. Ανάμεσα στα άλλα «αστέρια» που αγωνίστηκαν στο τουρνουά ήταν ο Άντι Ρόντικ, ο Τζέιμς Μπλέικ, ο Μάρντι Φις και η οικοδέσποινα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55