search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:55
MENU CLOSE

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ & Αστέρας Τρίπολης σε UEFA Champions League & UEFA Europa League, μόνο στον OTE TV

15.10.2015 11:40
Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ - Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας - Media

Κορυφαίες αναμετρήσεις από το UEFA Champions League και το UEFA Europa League έρχονται στα κανάλια ΟΤΕ SPΟΡΤ του OTE TV αυτή την εβδομάδα, με αποκορύφωμα τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, αλλά και τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας και του Αστέρα Τρίπολης με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

 

Κορυφαίες αναμετρήσεις από το UEFA Champions League και το UEFA Europa League έρχονται στα κανάλια ΟΤΕ SPΟRΤ του OTE TV αυτή την εβδομάδα, με αποκορύφωμα τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, αλλά και τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κράσνονταρ στο γήπεδο της Τούμπας και του Αστέρα Τρίπολης με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό υπερθέαμα συμπληρώνει το ντέρμπι στην Serie A ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους, ενώ στα μηχανοκίνητα η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη στο πρωτάθλημα του MotoGP, λίγο πριν τη στέψη του πρωταθλητή, με τη δράση να μεταφέρεται στις πίστες της Αυστραλίας.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της πολυβραβευμένης ταινίας από την Ιταλία Ανθρώπινο Κεφάλαιο με την Βαλέρια Γκολίνο στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και του ερωτικού δράματος με το δίδυμο Μπράντλεϊ Κούπερ-Τζένιφερ Λόρενς Serena στο Village Cinema HD. Το πρόγραμμα της εβδομάδας συμπληρώνουν το all-star Ο Συνήγορος (Μάικλ Φασμπέντερ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπραντ Πιτ), το sci-fi θρίλερ με τον Χάρισον Φορντ Ender’s Game αλλά και κλασικές ταινίες στο OTE CINEMA 2, όπως το υποψήφιο για 7 Όσκαρ Broadcast News με τον Γουίλιαμ Χαρτ και τον Άλμπερτ Μπρουκς ή τα πολεμικά Η Μάχη της Αγγλίας, Η Γέφυρα του Άρνεμ και το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο.    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33