search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Η πορνοστάρ Μπελούτσι ανοίγει πόλεμο με αεροπορική εταιρία επειδή την χλεύασαν

15.10.2015 14:27
Η πορνοστάρ Μπελούτσι ανοίγει πόλεμο με αεροπορική εταιρία επειδή την χλεύασαν  - Media

Η κοπέλα έστειλε μήνυμα στο Twitter για να ρωτήσει εάν θα έχει καθυστέρηση μια πτήση και η αεροπορική εταιρία της απάντησε χλευαστικά: «Έχει καθυστέρηση όπως σας αρέσει»

 

Η κοπέλα έστειλε μήνυμα στο Twitter για να ρωτήσει εάν θα έχει καθυστέρηση μια πτήση και η αεροπορική εταιρία της απάντησε χλευαστικά: «Έχει καθυστέρηση όπως σας αρέσει»

Η Νικίτα Μπελούτσι είναι μια Γαλλίδα πορνοστάρ με καταγωγή από την Ουγγαρία. Είναι μαυρομάλλα με πολύ ωραίο πρόσωπο και ένα καλογυμνασμένο κορμί.

Η Νικίτα Μπελούτσι τον τελευταίο καιρό κάνει θραύση με τους ρόλους της στις παραγωγές του Γαλλικού κινηματογράφου που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να πάρει μια άδεια, να φύγει από τα φώτα του στούντιο, τα καυτά κορμιά, τον ιδρώτα και τα βογκητά και να πάει στην οικογένεια της στην Ουγγαρία. Κάτι που έκανε με χαρά. Όταν ήρθε η στιγμή να επιστρέψει αποφάσισε να πετάξει με τη θυγατρική εταιρία της Air France την Transavia. Όμως η πτήση της είχε καθυστέρηση και η Μπελούτσι έμεινε για ώρες στο αεροδρόμιο μαζί με τους άλλους συνεπιβάτες της.

Η Μπελούτσι αποφάσισε τότε να στείλει ένα μήνυμα στο Twitter στον λογαριασμό της εταιρίας και να μάθει επιτέλους πότε θα απογειωθούν. Έτσι και έπραξε. Έγραψε λοιπόν: «Μπορούμε να έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη πτήση TO3743. Έχει αλλάξει η ώρα τέσσερις φορές μέχρι πρωί. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης».

Προφανώς όμως ο άνθρωπος που χειριζόταν τα social media της εταιρίας εκείνη την ώρα, ήταν θαυμαστής της Μπελούτσι, την γνώριζε και όταν είδε ότι έκανε ερώτηση, αποφάσισε να απαντήσει με ένα και όχι τόσο επαγγελματικό ύφος. Βέβαια δεν απάντησε με το όνομα του αλλά με τον λογαριασμό της εταιρίας Transavia, στον τοίχο της οποία στο Twitter εμφανίσθηκε το εξής: «Η πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 14.30. Έχει καθυστέρηση όπως σας αρέσει, εξάλλου και εμείς το προτιμούμε όταν διαρκεί περισσότερο. Να έχεις μια όμορφη μέρα. Εξακολουθώ να είμαι διαθέσιμος».

Η Μπελούτσι τα έχασε και διάβαζε και ξαναδιάβαζε το μήνυμα. Αναγκάστηκε και απάντησε: «Στη Γαλλία, δυστυχώς αν είσαι πορνοστάρ, δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και να λες τη γνώμη σου. Άνοιξε τα πόδια σου, δείχνε όμορφη και σκάσε…μόνο αυτό επιτρέπεται».

Η εταιρία μέσα σε λίγη ώρα διέγραψε την απάντηση της Μπελούτσι, αλλά όμως εκατομμύρια κόσμος είχε προλάβει να δει τον διάλογο. Η εταιρία βομβαρδίστηκε με χιλιάδες τιτιβίσματα στα οποία την κατέκριναν για τη στάση της και για την απάντηση της απέναντι σε μια πελάτισσα τους.

Τελικά προφανώς το θέμα έφτασε υψηλότερα (δεν ξέρουμε εάν ο υπάλληλος έχασε τη δουλειά του) αλλά η Transavia με νέο τιτίβισμα αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη: «Λυπούμαστε εάν προσβληθήκατε από αυτό το αστείο. Ο υπάλληλος μας απλώς προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα. Και πάλι, λυπούμαστε. Το αεροπλάνο θα φύγει σύντομα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:24