search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Ο Όντομ πίνει αλκοόλ και χάπια λίγο πριν βρεθεί αναίσθητος – Video ντοκουμέντο

16.10.2015 09:59
Ο Όντομ πίνει αλκοόλ και χάπια λίγο πριν βρεθεί αναίσθητος - Video ντοκουμέντο - Media

Εικόνες σοκ από κάμερες ασφαλείας στον οίκο ανοχής όπου βρέθηκε αναίσθητος ο Λαμάρ Όντομ κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

 

Εικόνες σοκ από κάμερες ασφαλείας στον οίκο ανοχής όπου βρέθηκε αναίσθητος ο Λαμάρ Όντομ κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Ένα τετραήμερο ξέφρενο πάρτι που τα είχε όλα, αλλά και άσχημη κατάληξη με τον άλλοτε σταρ του ΝΒΑ να παλεύει στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή. Ήθελε να ξεφύγει, να ξεχάσει χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες. Το βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον 35χρονο πάουερ φόργουορντ τα ξημερώματα της Κυριακής στο μπαρ του πολύ γνωστού οίκου ανοχής Love Ranch. 

Ήταν το πρώτο βράδυ του εκεί και φαίνεται μια ιερόδουλη να τον… κερνά χάπια, ενώ ο ίδιος κάθεται σε μια καρέκλα δείχνοντας αδύναμος να αντιδράσει. 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τα video στο SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00