search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Σε κλοιό η Βουλή για την επίσκεψη Ολάντ

16.10.2015 10:31
Σε κλοιό η Βουλή για την επίσκεψη Ολάντ - Media

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου επίσκεψη στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκφωνήσει ομιλία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

«Αστακό» θα θυμίζει η Βουλή την επόμενη Παρασκευή εξαιτίας της επίσκεψης στην Αθήνα του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Επί της υποδοχής στο Κοινοβούλιο, στις 23 Οκτωβρίου, θα βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ενώ ο Φρανσουά Ολάντ από το βήμα της Ολομέλειας θα απευθυνθεί στο Σώμα στις 12 το μεσημέρι.

Η άφιξη του Γάλλου Προέδρου στην Βουλή θα φέρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, δραστικά περιορισμένη θα είναι η ελεύθερη διέλευση στους διαδρόμους και στα θεωρεία του Κοινοβουλίου καθώς την επίσκεψη Ολάντ θα καλύψουν πολλοί Γάλλοι αλλά και ξένοι δημοσιογράφοι.  

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν έχουν επισκεφθεί και μιλήσει στην ελληνική Βουλή ο Νικολά Σαρκοζί και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:22