08/08/2020 03:36:32

Κοινή περπατησιά στη Βουλή για Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

Κοινή περπατησιά στη Βουλή για Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ - Media

 

Μπορεί μέχρι στιγμής να φαίνεται ότι η συζήτηση για πιθανή συνεργασία μεταξύ Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ να μην προχωρά, ωστόσο, τα δύο κόμματα σε κοινοβουλευτικό επίπεδο δείχνουν σημάδια... κοινής περπατησιάς.

Και αυτό γιατί κοινό αίτημα για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας για άρθρα του πολυνομοσχεδίου πρόκειται να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κοινό αίτημα για την ψηφοφορία θα έχει τις υπογραφές των βουλευτών και των δυο κοινοβουλευτικών ομάδων αλλά όχι της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Οι δύο χώροι δεν είναι τόσο πολύ μακριά και μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος», υποστήριξε την Παρασκευή το πρωί σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, στην ίδια λογική και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον ίδιο σταθμό είπε «ναι» στο ενδεχόμενο συνεργασίας με "Το Ποτάμι", και υπογράμμισε ότι δεν είναι καθόλου πρόωρη η συζήτηση για τη συγκρότηση του λεγόμενου χώρου της σοσιαλδημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.