search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Το Μαξίμου απαντά στη ΝΔ: Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η επιτροπή για τα πόθεν έσχες

16.10.2015 12:10
Πλειστηριασμοί, ΦΠΑ στα ιδιωτικά και φαρμακεία, τα «αγκάθια» για τη δόση των 2 δισ. – Τις επόμενες μέρες το νομοσχέδιο για τις τράπεζες - Media

Με ένα αιχμηρό σχόλιο το Μαξίμου κατηγορεί τη ΝΔ ότι επαναλαμβάνει τα θεσμικά ατοπήματα με πεδίο την υπόθεση των πόθεν έσχες

 

Με ένα αιχμηρό σχόλιο το Μαξίμου κατηγορεί τη ΝΔ ότι επαναλαμβάνει τα θεσμικά ατοπήματα με πεδίο την υπόθεση των πόθεν έσχες. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν παράλληλα ότι οι αντιθεσμικές «διαρροές» πήραν θεσμικές απαντήσεις, απαντήσεις που υποδεικνύουν τη θεσμική οδό, ενημερώνοντας τη ΝΔ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

«Κόλλησε η βελόνα στη Νέα Δημοκρατία, και επαναλαμβάνουν τα ίδια θεσμικά ατοπήματα και μάλιστα κατά λέξη. Δεν φτάνει που τα στελέχη της δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, οι επιθεωρητές Κλουζώ του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους», σχολιάζει το Μαξίμου και προσθέτει: «Επειδή, εκτός των άλλων, είναι και ανενημέρωτοι, τους πληροφορούμε ότι: οι αντιθεσμικές “διαρροές” πήραν θεσμικές απαντήσεις, η αρμόδια επιτροπή για τον έλεγχο των “πόθεν έσχες” συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα, και σε αυτήν συμμετέχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, τον οποίον προφανώς δεν έχουν ρωτήσει»

«Ένα σχόλιο αρμόζει στη Νέα Δημοκρατία, όταν -θεατρινίστικα- κόπτεται για τη διαφθορά: φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22