search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:45
MENU CLOSE

Νεαρός άνεργος και με οικονομικά προβλήματα ο υπερτυχερός του τζόκερ – Κέρδισε με 1€ (Photos)

16.10.2015 13:02
Νεαρός άνεργος και με οικονομικά προβλήματα ο υπερτυχερός του τζόκερ – Κέρδισε με 1€ (Photos) - Media

Φαίνεται πως παρά τις δυσκολίες, η τύχη του χαμογέλασε πλατιά την Πέμπτη. Ο λόγος για τον υπερτυχερό του τζόκερ από την Πρέβεζα, ο οποίος κέρδισε 5.800.000 €.

 

Φαίνεται πως παρά τις δυσκολίες, η τύχη του χαμογέλασε πλατιά την Πέμπτη. Ο λόγος για τον υπερτυχερό του τζόκερ από την Πρέβεζα, ο οποίος κέρδισε 5.800.000 €.

Όπως αναφέρει το prevezaposto.gr, πρόκειται για 27χρονο Πρεβεζάνο με οικονομικά προβλήματα, ο οποίος ήταν θαμώνας του συγκεκριμένου πρακτορείου αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να παίζει μεγάλα ποσά, καθώς ήταν άνεργος.

Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου που παίχτηκε το τυχερό δελτίο, δήλωσαν ότι αυτό κόστισε μόλις 1 ευρώ και πως ο 27χρονος δεν έπαιξε έτοιμο δελτίο, αλλά έβαλε τα νούμερα μόνος του.

Ήδη ο νεαρός απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να εισπραχθεί στην Αθήνα το ποσό για να μην διαρρεύσει το όνομά του, ενώ αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα των capital controls.

Αναζητείται λύση με πιθανότερη αυτή της εμπλοκής ατόμου από το συγγενικό του περιβάλλον που βρίσκεται στο εξωτερικό ή αλλοδαπού από χώρα της ΕΟΚ που θα εμφανιστεί ως ο υπερτυχερός και θα έχει το δικαίωμα να εξάγει τα χρήματα στο εξωτερικό για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει αναλήψεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41