search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Τι ψηφίζει και τι δεν… ψηφίζει ο Νικολόπουλος

16.10.2015 21:00
Παραίτηση Φίλη ζητά ο Νικολόπουλος - Media

«Ναι» επί της αρχής αλλά… 8 άρθρα του πολυνομοσχεδίου θα τα καταψηφίσει ο Νίκος Νικολόπουλος, δηλώνοντας ότι δεν προτίθεται να γίνει «χειροκροτήτής».

 

«Θα ψηφίσω “ναι επί της αρχής” του πολυνομοσχεδίου γιατί αισθάνομαι δεσμευμένος από την πρόσφατη λαϊκή εντολή, που με την υπερψήφιση της πολιτικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και από την επιλογή τους να με εμπιστευθούν να τους εκπροσωπήσω για ακόμα μια φορά στο εθνικό κοινοβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία στην Ολομέλεια, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, αναφερει ο Νίκος Νικολόπουλος «θα φωνάξω ΟΧΙ σε εκείνες που φέρνουν νέα φορολογική επιβάρυνση στον ήδη υπερφορολογημένο Έλληνα φορολογούμενο, σε άλλες που αποχρωματίζουν τις κόκκινες γραμμές και παραλλάσουν τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις» Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω τα άρθρα 1, 2, 3 ,5, 8, 13, 14,15 γιατί σωρεύουν αβάσταχτα βάρη για τους πολίτες, οι οποίοι έχουν ήδη πληρώσει το μάρμαρο της κρίσης και καλούνται πλέον να πληρώσουν και από… αυτά που δεν έχουν.

Στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης του ο Νίκος Νικολόπουλος σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στενοχωριέμαι γιατί μέσα σε τόσα άρθρα και τόσες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου δεν υπάρχουν δύο γραμμές για την επαναφορά του αφορολόγητου των τέκνων και την κατάργηση του φόρου πολυτελείας στα αυτοκίνητα των πολυτέκνων και λοιπών προνοιών που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το δημογραφικό».   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10