search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:05
MENU CLOSE

Το ‘ριξε έξω η κόρη του Ομπάμα – Το πάρτι, τα σφηνάκια και οι άνδρες της μυστικής υπηρεσίας (Photos)

17.10.2015 09:42
Το ‘ριξε έξω η κόρη του Ομπάμα - Το πάρτι, τα σφηνάκια και οι άνδρες της μυστικής υπηρεσίας (Photos) - Media

Μία φωτογραφία από το snapchat που έγινε viral στο διαδίκτυο δείχνει την 17χρονη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα σε φοιτητικό πάρτι.

 

Μία φωτογραφία από το snapchat που έγινε viral στο διαδίκτυο δείχνει την 17χρονη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα σε φοιτητικό πάρτι.

Η φωτογραφία από την επίσκεψη της 17χρονης στο Πανεπιστήμιο Μπράουν στο Ρόουντ Αιλαντ, με λεζάντα «Η Μάλια Ομπάμα θα γίνει η επόμενη κολλητή μου» , δείχνει την κόρη του Αμερικανού Προέδρου να στέκεται δίπλα στο τραπέζι που παίζουν beer pong.

Την παρουσία της στο πάρτι επιβεβαίωσαν φοιτητές στο twitter, οι οποίοι σχολίασαν ότι η Μάλια Ομπάμα βρέθηκε στο πάρτι με τη συνοδεία της μυστικής υπηρεσίας, που ανησύχησε λίγο τους φοιτητές. Οι χρήστες έγραψαν ότι η ανήλικη ήπιε σφηνάκια και συμμετείχε στο beer pong.

Ωστόσο «αποδείξεις» δεν υπάρχουν καθώς στη φωτογραφία δεν φαίνεται να πίνει αλκοόλ, γεγονός που αν συνέβαινε θα μπορούσε να προκαλέσει σκάνδαλο, αφού είναι κάτω από 21. Παρόλ’ αυτά, η είδηση έκανε τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι όπως αναφέρουν αμερικανικές ιστοσελίδες τα επίμαχα  tweets καθώς και μερικοί από τους λογαριασμούς των εν λόγω χρηστών εξαφανίστηκαν λίγες ώρες αργότερα…

Το Go Local Prov επιβεβαίωσε την επίσκεψη της 17χρονης στο Πανεπιστήμιο Μπράουν: «Η Μάλια πράγματι επισκέφθηκε ένα φίλο της στο Μπράουν αυτό το Σαββατοκύριακο και έμεινε στον κοιτώνα Μόρις Χολ, αλλά η ασφάλεια γύρω από το κτίριο του κοιτώνα ήταν υψηλή.

Το Πανεπιστήμιο Μπράουν  αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ ούτε ο Λευκός Οίκος δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:04