search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:23
MENU CLOSE

Κι όμως στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες γίνονται… λιώμα – Ξέφρενα πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά

19.10.2015 06:45
Κι όμως στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες γίνονται… λιώμα – Ξέφρενα πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά - Media

Αυτή δεν είναι μία εικόνα που θα περίμενε κάποιος να δει στη Σαουδική Αραβία, μία νεαρή γυναίκα με μπούργκα να είναι πεσμένη στο πεζοδρόμιο, από κατανάλωση αλκοόλ.

 

Αυτή δεν είναι μία εικόνα που θα περίμενε κάποιος να δει στη Σαουδική Αραβία, μία νεαρή γυναίκα με μπούργκα να είναι πεσμένη στο πεζοδρόμιο, από κατανάλωση αλκοόλ.

Όμως αυτή η εικόνα όπως περιγράφουν βρετανικές εφημερίδες δεν είναι ασυνήθιστη και οι νέοι πίνουν αλκοόλ και κάνουν χρήση ναρκωτικών παρά τους πολύ αυστηρούς νόμους που το απαγορεύουν.

Δυτικοί που έχουν πάρει μέρος σε αυτά τα πάρτι τα περιγράφουν ξέφρενα με κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ και ναρκωτικών.

Οι ισχυρισμοί ενισχύθηκαν μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας της νεαρής γυναίκας να βρίσκεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο μετά από ένα τέτοιο πάρτι.

Στη θεωρία εάν κάποιος συλληφθεί από τις αρχές με αλκοόλ στην κατοχή του μπορεί να του επιβληθεί μέχρι και η θανατική ποινή, όμως τις περισσότερες φορές τιμωρείται με μαστίγωμα και φυλάκιση.  

Οι  αυστηροί νόμοι ωστόσο δεν σταματούν τους νέους από το να πίνουν αλκοόλ, ιδιαίτερα σε κτηριακά συγκροτήματα όπου ζουν δυτικοί.

Αυτά τα πάρτι, αναφέρουν δυτικοί που έχουν συμμετάσχει είναι πιο «άγρια» ακόμη και από τα δυτικά δεδομένα.

Αν και πολλοί διαθέτουν μεγάλο απόθεμα αλκοόλ που πουλάνε παράνομα, είναι συνηθισμένο να κατασκευάζουν αλκοολούχα ποτά από πατάτα.

Πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε αποκαλυφθεί ένα τέτοιο πάρτι, Σαουδάραβα πρίγκιπα, το «σκάνδαλο» είχε γίνει γνωστό και οι καλεσμένοι είχαν προστατευθεί εξαιτίας του βασιλικού στάτους του οικοδεσπότη.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι λογικό, όπως αναφέρουν πηγές, ένα μπουκάλι βότκα να κοστολογείται στη μαύρη αγορά στα 250 δολάρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror οι νεαροί πρίγκιπες στα πάρτι τους χρησιμοποιούν και ένα ναρκωτικό παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούν οι μαχητές του ISIS πριν από τις μάχες.

Αρκετοί θάνατοι έχουν αποκαλυφθεί λόγω της χρήσης αυτού του ναρκωτικού, όταν οι πλούσιοι νεαροί, οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα τα αυτοκίνητά τους υπό την επήρεια και τραβούν το χειρόφρενο, για να διασκεδάσουν.

 

Πηγή: Daily Mail 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15