search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Δυναμικές κινητοποιήσεις με καταλήψεις σε δημαρχεία και ΧΥΤΑ προετοιμάζει η ΠΟΕ ΟΤΑ

19.10.2015 13:56
Δυναμικές κινητοποιήσεις με καταλήψεις σε δημαρχεία και ΧΥΤΑ προετοιμάζει η ΠΟΕ ΟΤΑ - Media

Σε καταλήψεις και απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι των δήμων αντιδρώντας σε μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Σε καταλήψεις και απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εργαζόμενοι των δήμων αντιδρώντας σε μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, ειδικότερα,αποφάσισε την πραγματοποίηση καταλήψεων σε όλα τα δημαρχεία και τους ΧΥΤΑ της χώρας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, καθώς και να μπει λουκέτο στους δήμους την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου με 24ωρηπανελλαδική απεργία.

Για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων καθώς και για την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, πανελλαδική σύσκεψη με τη συμμετοχή των μελών των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας.

Ο κλάδος ζητεί να διατηρηθούν σε καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών οι υπάλληλοι στην καθαριότητα, ενώ εκφράζονται αντιρρήσεις και σε επικείμενες αλλαγές στο μισθολόγιο, την κινητικότητα και την αξιολόγηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48