25/01/2020 07:05:09

Γεροβασίλη σε συνάντηση με παραπληγικούς: «Η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού θα έχει κοινωνικό πρόσημο»

Γεροβασίλη σε συνάντηση με παραπληγικούς: «Η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού θα έχει κοινωνικό πρόσημο» - Media

 

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε επίσης πως το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών, δεν αποτελεί θέση της κυβέρνησης

Τη διαβεβαίωση ότι η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος θα έχει κοινωνικό πρόσημο και ότι το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών, δεν αποτελεί θέση της κυβέρνησης, παρέσχε η Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, οι οποίοι εξέθεσαν στην κυβερνητική εκπρόσωπο τα αιτήματά τους.

«Δεν είναι μόνο στον ιδεολογικό μας πυρήνα, αλλά κυρίως στάση ζωής η άρση των διακρίσεων και των αποκλεισμών, για ένα κοινωνικό σύνολο χωρίς αποκλεισμούς», επισήμανε επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρθηκε στη διαχρονική έλλειψη ενιαίας και ολοκληρωμένης κοινωνικής πολιτικής για τα Άτομα με Αναπηρία και επισήμανε ότι τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους βίωσαν με σκληρό τρόπο τα τελευταία χρόνια τις συνέπειες των μνημονίων, ειδικά αν ληφθεί υπόψη το δυσβάστακτο πρόσθετο κόστος που απαιτείται λόγω της αναπηρίας τους για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσής τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συνέχιση του διαλόγου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.