search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:46
MENU CLOSE

“Φρούριο” η Αθήνα λόγω Ολάντ – Τι θα γίνει με τους δρόμους

21.10.2015 15:02
Κορωνοϊός: Συγκεντρωμένα τα μέτρα που ισχύουν ανά περιφέρεια – Πού οι διατάξεις είναι πιο αυστηρές από ότι στην Αττική - Media

Σε “φρούριο” έχει μετατραπεί από την Τετάρτη και για τις επόμενες 48 ώρες το κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ, στη χώρα μας.

 

Σε “φρούριο” έχει μετατραπεί από την Τετάρτη και για τις επόμενες 48 ώρες το κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ, στη χώρα μας.

Σύσσωμη η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται “επί ποδός” για την υποδοχή και ασφαλή διαμονή του Γάλλου προέδρου, με περισσότερους από 3.000 αστυνομικούς να έχουν επιστρατευτεί για τα αυστηρά μέτρα φύλαξης.

Οι δρόμοι από όπου αναμένεται να περάσει, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, έχουν ήδη ελεγχθεί από πυροτεχνουργούς των ΤΕΕΜ ενώ από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης έως και τις 10 το βράδυ της Παρασκευής απαγορεύεται η στάση και στάθμευσή παντός οχήματος;.

Ένστολοι αστυνομικοί , καθώς και με πολιτικά θα βρίσκονται στα κεντρικά σημεία διέλευσης της αυτοκινητοπομπής , ελέγχοντας για κάθε ύποπτο αυτοκίνητο ή μηχανή, ενώ μια επίλεκτη ομάδα της ΕΚΑΜ θα συνοδεύει το όχημα του Γάλλου προέδρου σε όλες τις μετακινήσεις του.

Τα δύο ελικόπτερα της ΕΛΑΣ αναμένεται να καταγράψουν πολλές επιπλέον ώρες πτήσεις, στέλνοντας  απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί  στην τελετή κατάθεσης στεφάνου από τον Φρανσουά Ολάντ, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, οπότε κα πάνοπλοι αστυνομικοί θα είναι ακροβολισμένοι στις ταράτσες των παρακείμενων κτηρίων.

ΟΙ δρόμοι περιμετρικά από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ο Γάλλος πρόεδρος θα παραμείνουν κλειστοί καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του, στη χώρα μας.

Μεγάλη αναμένεται να η ταλαιπωρία για όσους χρειαστεί να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους το επόμενο διήμερο, κυρίως από τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης και έως την ολοκλήρωση της επίσκεψης, αφού η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία από τους δρόμους όπου θα περνά η αυτοκινητοπομπή του επίσημου επισκέπτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15