search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:31
MENU CLOSE

Χαμός στην Αγγλία με τον Μουρίνιο: Εμφανίζεται να σπρώχνει και να χτυπάει ανήλικο (Video)

21.10.2015 15:18
Χαμός στην Αγγλία με τον Μουρίνιο: Εμφανίζεται να σπρώχνει και να χτυπάει ανήλικο (Video) - Media

Δεν φτάνουν οι μπελάδες που είχε με την πανέμορφη γιατρό της ομάδας του, τώρα ο Μουρίνιο επιτέθηκε και σε ανήλικο.

 

 

Δεν φτάνουν οι μπελάδες που είχε με την πανέμορφη γιατρό της ομάδας του, τώρα ο Μουρίνιο επιτέθηκε και σε ανήλικο.

Ο προπονητής της Τσέλσι περπατάει προβληματισμένος στους δρόμους του Knightsbridge του δυτικού Λονδίνου. Μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο και προφανώς κάτι τον έχει εκνευρίσει, αλλά ακόμη δεν έχει ξεσπάσει. Ίσως η ισοπαλία της ομάδας του με τη Δυναμό Κιέβου.

Την ίδια στιγμή στο πεζοδρόμιο, ο 14χρονος Ότο Ραχμάχερ, ο οποίος είναι οπαδός της Τσέλσι, παίζει με το κινητό του και θέλει να τραβήξει μια σέλφι φωτογραφία. Αντιλαμβάνεται καθώς προσπαθεί να κεντράρει το πρόσωπο του στο κινητό πως πίσω του περνάει το ίνδαλμα του, ο προπονητής της λατρεμένης του ομάδας, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Ότο λοιπόν αντί να τραβήξει σέλφι βάζει τόσο τον εαυτό του στο κάδρο, όσο και τον Ζοσέ ο οποίος συνεχίζει να περπατάει συννεφιασμένος και να μιλάει στο κινητό του. Ο Μουρίνιο όμως είχε τις μαύρες του και μόλις κατάλαβε πως ο μικρός εν αγνοία του τραβάει σέλφι με εκείνον μέσα, φαίνεται να τον σπρώχνει με σφοδρότητα για να περάσει. Η κάμερα καταγράφει το συμβάν και τραντάζεται.

Ο 14χρονος δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Σοκαρίστηκε. Πήγε σπίτι και έδειξε το συμβάν που κατέγραψε το κινητό του, στον πατέρα του, φανατικό οπαδό και εκείνον της Τσέλσι. Ο Χανς Ραχμάχερ είπε: «Ο Μουρίνιο είναι ο προπονητής της ομάδας που λατρεύω και εγώ και το παιδί μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε έναν ανήλικο. Ο Ότο είναι ταραγμένος αλλά και απογοητευμένος.» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:31