search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:22
MENU CLOSE

Μην απατήσετε ποτέ τη γυναίκα σας, τουλάχιστον εάν έχετε αυτοκίνητο αξίας 272.000 ευρώ (Video)

21.10.2015 16:09
Μην απατήσετε ποτέ τη γυναίκα σας, τουλάχιστον εάν έχετε αυτοκίνητο αξίας 272.000 ευρώ (Video) - Media

Ο πάμπλουτος ατακτούλης απατούσε τη γυναίκα του και όταν το έμαθε του έκανε σμπαράλια με ένα σφυρί το αυτοκίνητο του μέσα σε 20 λεπτά.

 

 

Ο πάμπλουτος ατακτούλης απατούσε τη γυναίκα του και όταν το έμαθε του έκανε σμπαράλια με ένα σφυρί το αυτοκίνητο του μέσα σε 20 λεπτά.

Ο σύζυγος της ήταν υπόδειγμα. Από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Η γυναίκα του δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. Και εάν καθυστερούσε και κανένα βράδυ, της έλεγε ότι είχε σύσκεψη και δεν υπήρχε πρόβλημα. Εξάλλου η δουλειά του του απέδιδε έναν εξαιρετικά υψηλό μισθό.

Υψηλότατο για την ακρίβεια μισθό, που να του επιτρέπει να διαθέτει αυτοκίνητο BMW 740, αξίας 272.000 ευρώ. Η γυναίκα ζούσε μέσα στη χλιδή και τις ανέσεις σε μια έπαυλη στην περιοχή Shenzhen στην Κίνα.

Όμως ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Ένα πρωί και ενώ ο σύζυγος έπαιζε τένις, η γυναίκα θέλησε να πάρει κάτι μέσα από την πανάκριβη BMW. Μόλις μπήκε τα έχασε. Μέσα στο αυτοκίνητο γινόταν ένας χαμός. Τα καθίσματα είχαν ριχτεί πίσω, υπήρχαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στο πάτωμα, μύριζε τσιγάρο, και υπήρχαν γυναικείες  τρίχες παντού.

Δεν είπε τίποτε αλλά μια παράξενη λάμψη είχε εμφανισθεί στα μάτια της. Περίμενε να περάσει η Κυριακή και τη Δευτέρα το πρωί, το ανδρόγυνο πήρε μαζί πρωινό και στη συνέχεια ο σύζυγος πήγε στη δουλειά του. Ύστερα από λίγη ώρα, η γυναίκα του βγήκε από το σπίτι μπήκε στο αυτοκίνητο της και πήγε και εκείνη στην εργασία του άνδρα της.

Οι φρουροί στο πάρκινγκ φυσικά και την άφησαν να περάσει, αφού την καλημέρισαν ευγενικά. Την γνώριζαν. Η σύζυγος στάθμευσε το αυτοκίνητο της, και βγήκε. Στο χέρι της κρατούσε μια μεγάλη σακούλα. Μόλις έφτασε στη θέση όπου ο σύζυγος της είχε παρκάρει την μαύρη πανάκριβη BMW, σταμάτησε. Με ηρεμία έβγαλε ότι έκρυβε μέσα στη σακούλα και την άφησε να πέσει και να την παρασύρει ο αέρας.

Στο χέρι της εμφανίσθηκε ένα σφυρί. Η γυναίκα με θολό βλέμμα άρχισε να ουρλιάζει και να ανεβοκατεβάζει το σφυρί στο αυτοκίνητο: «Καρ@@λη, Π@@τη, με τις π@@νες που βγαίνεις και το παίζεις και καλός σύζυγος. Μαγάρισες το αυτοκίνητο μας. Τώρα θα δεις».

Χρειάστηκαν 20 λεπτά για να διαλυθεί το πανάκριβο όχημα. Οι εργαζόμενοι είχαν βγει στο προαύλιο και γελούσαν, μόνο ένας άνδρας δεν γελούσε και έκλαιγε το αυτοκίνητο του. Είχε φροντίσει όμως να μην γίνει αντιληπτός από την γυναίκα που το έσπαγε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Η γυναίκα τότε φώναξε έναν φρουρό και του ζήτησε να ανοίξει το καπό για να κάνει σμπαράλια και τη μηχανή. Ο άνδρας έδωσε (στα κρυφά) εντολή να μην την ενοχλήσει κανείς. Προτίμησε την σωματική του ακεραιότητα και την άφησε να ξεσπάσει

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11