search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22
MENU CLOSE

Η Κέιτ Άπτον γυμνάζεται και στάζει ιδρώτα (Video & Photos)

21.10.2015 16:48
Η Κέιτ Άπτον γυμνάζεται και στάζει ιδρώτα (Video & Photos) - Media

Φοράει ένα ροζ κολάν και μια γκρι μπλούζα και κάνει τους άνδρες να ξεροκαταπίνουν, όσο την βλέπουν ιδρωμένη.

 

Φοράει ένα ροζ κολάν και μια γκρι μπλούζα και κάνει τους άνδρες να ξεροκαταπίνουν, όσο την βλέπουν ιδρωμένη.

Τι και εάν άβαφη δεν θυμίζει εύκολα την Κέιτ Άπτον που ο ανδρικός πληθυσμός του πλανήτη λιώνει όταν την βλέπει. Και όμως είναι η ίδια κοπέλα που για να μη βάλει περισσότερα κιλά γυμνάζεται εξαντλητικά καθημερινά.

Οι καμπύλες της προκαλούν εγκεφαλικά. Δεν είναι ο τύπος της «φιτ, λεπτής» γυναίκας. Όμως το κορμί της είναι τόσο αισθησιακά «κολασμένο» και το πρόσωπο της τόσο αθώο, που στο πέρασμα της οι άνδρες χαζεύουν.

Η 23χρονη για να διατηρήσει το χυμώδες κορμί της και να μην ξεφύγει, γυμνάζεται σκληρά. Πηγαίνει σε ένα τοπικό γυμναστήριο στο δυτικό Χόλιγουντ στην Καλιφόρνια όπου ζει.

Η Κέιτ έχει προσωπικό γυμναστή ο οποίος της βγάζει το λάδι. Τρέξιμο, κοιλιακοί, βάρη, και πάλι τρέξιμο, και η Κέτι όλο και ιδρώνει αλλά συνεχίζει να γυμνάζεται και το υπέροχο κορμί της σφίγγει και γίνεται ακόμη πιο θελκτικό.

Μετά την εξαντλητική γυμναστική η Κέιτ, πηγαίνει σπίτι κάνει ένα ντους και φοράει ένα από τα μπικίνι που την έκαναν γνωστή. Μπαίνει στο αυτοκίνητο της και πηγαίνει στη θάλασσα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:19