search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:59
MENU CLOSE

Ρουσόπουλος: Εάν υπάρξει κίνδυνος διάσπασης θα παρέμβει ο Καραμανλής

22.10.2015 10:12
Ρουσόπουλος: Εάν υπάρξει κίνδυνος διάσπασης θα παρέμβει ο Καραμανλής - Media

Την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ θα οδηγηθεί ομαλά στην εκλογή νέου αρχηγού εξέφρασε ο πρώην υπουργός Επικρατείας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο λέγοντας ωστόσο, ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος.

 

Την αισιοδοξία του ότι η ΝΔ θα οδηγηθεί ομαλά στην εκλογή νέου αρχηγού εξέφρασε ο πρώην υπουργός Επικρατείας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος, τονίζοντας ότι δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο λέγοντας ωστόσο, ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος. Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, τόνισε πως δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ λέγοντας και πως εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

Μιλώντας για το νομοσχέδιο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είπε ότι «κινείται σε μια κατεύθυνση υποσχέσεων που δεν θα έχει αντίκρισμα»  και απέδωσε στον υπουργό Επικρατείας λογική εκδίκησης και εξαφάνισης κάποιων μέσων ενημέρωσης λέγοντας ότι «θα ήταν προτιμότερο ο υπουργός να δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις με πιο ήπιο τρόπο».  Ο πρώην υπουργός τόνισε πως διαφωνεί με την λογική του νομοσχεδίου ότι όποιος δώσει περισσότερα χρήματα θα πάρει άδεια, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να τιμωρείται ο όποιος ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης επειδή εδώ και 25 χρόνια δεν δόθηκαν μόνιμες άδειες.

Ακόμα ο κ. Ρουσόπουλος εκτίμησε πως το σημερινό νομοσχέδιο έχει πολλά κοινά σημεία με αυτό που είχε εκπονήσει ο ίδιος το 2007, σημειώνοντας πως θα μπορούσε ο κ. Παππάς να είχε προχωρήσει σε κάποιες τροποποιήσεις.

Σε ότι αφορά τις εκλογές στη ΝΔ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως δεν έχει προτίμηση σε κάποιον υποψήφιο λέγοντας ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι λάθος ενώ τόνισε πως δεν φοβάται διάσπαση της ΝΔ λέγοντας πως εάν υπάρξουν τέτοια δείγματα ο Κώστας Καραμανλής και άλλα στελέχη θα παρέμβουν ώστε να κατευναστούν τα πνεύματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28