search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Δυσαρέσκεια Βάσως Παπανδρέου για τις τροπολογίες στο φορολογικό

11.03.2011 12:23
Δυσαρέσκεια Βάσως Παπανδρέου για τις τροπολογίες στο φορολογικό - Media

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Βάσω Παπανδρέου στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με αφορμή την κατάθεση τροπολογιών στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Την έντονη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Βάσω Παπανδρέου στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, με αφορμή την κατάθεση τροπολογιών στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ανέφερε ότι κατατέθηκαν τρεις ογκώδεις τροπολογίες αργά το βράδυ με αποτέλεσμα οι βουλευτές να μην μπορούν να προετοιμαστούν για τη συζήτηση. «Δεν είναι καλή πρακτική. Δεν αναβαθμίζετε το Κοινοβούλιο και έχουμε ζητήσει να μην αξιοποιούνται τα παραθυράκια του νόμου την τελευταία στιγμή. Υπάρχει δυσαρέσκεια εκ μέρους της επιτροπής και θα έρθει σε γνώση της κυβέρνησης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση των εκπρόθεσμων τροπολογιών βρήκε αντίθετη και την αντιπολίτευση με τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση να κάνει λόγο για “πολιτική του ράβε-ξήλωνε” και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να μιλά για προσβολή του Κοινοβουλίου.

Από την πλευρά του, ο αρμόδιος υφυπουργός Δημήτρης Κουσελάς απάντησε ότι «προφανώς και δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση με τις τροπολογίες, αλλά ας θυμηθούμε τι γινόταν και στο παρελθόν».

Σημειώνεται ότι η κ. Παπανδρέου καταψήφισε την Πέμπτη και ρύθμιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την βιοποικιλότητα.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59