search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Ένα χρόνο και κάτι στη φυλακή, γιατί… βίασε άλογο!

23.10.2015 18:41
Ιωάννινα: Αυτός είναι ο 20χρονος που βίασε 3 ετών αγοράκι (Photos) - Media

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας οποίος κακοποιήσε σεξουαλικά ένα άλογο!

 

Σε 14 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας οποίος κακοποιήσε σεξουαλικά ένα άλογο!

Σύμφωνα με τον Guardian, o δράστης, Άλαν Μπλάκμαν συνελήφθη τον περασμένο Αύγουστο, μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη πως βρήκε το άλογό του τραυματισμένο.

Σύμφωνα μάλιστα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, ο Άλαν Μπλάκμαν βίαζε το άλογο επί μια ώρα και δέκα λεπτά, όμως τον κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα που είχε εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του στάβλου. Ο δράστης, θεώρησε προφανώς ότι από την στιγμή που υπήρχε τόσο η καταγραφή του κλειστού κυκλώματος, όσο και δική του (!!!) ήταν ανώφελο να προσπαθήσει να αρνηθεί τις κατηγορίες και έτσι δήλωσε ένοχος.

«Κινηματογραφήσατε (τις πράξεις σας) πιθανώς επειδή ήταν κάτι που θα θέλατε να δείτε ξανά ή επειδή ήταν κάτι που θα θέλατε να δουν και άλλοι. Δυστυχώς, ως αποτέλεσμα των πράξεών σας, το άλογο υπέστη τραύματα», είπε η δικαστής Κάθριν Μουρ.

«Ο Μπλάκμαν έχει ήδη καταδικάσει τον εαυτό του σε ισόβια επίπονη γελοιοποίηση» τόνισε από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39